![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Witam wszystkich,
Moja najstarsza pociecha zaczyna studia. Oprócz pêkaj±cej z dumy mamy licz± siê te¿ jej potrzeby. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Pamiêtaj o tym, ¿e nie ma sensu na si³ê i¶æ na studia. Czasem lepiej wybraæ szko³ê po której zyskamy dobry zawód. Mo¿e to na przyk³ad ta szko³a policealna: https://www.kursor.edu.pl/studium-policealne/?
|
|
|||
|
|||
![]() Niech studiuj± to co ich ciekawi. To ich ¿ycie i to jakie studia skoñcz± mo¿e mocno zawa¿yæ na tym co bêd± zawodowo robiæ. Moja kocha informatykê i wiem, ¿e taki kierunek planuje, najlepiej na http://www.wseiz.pl/pl/studia/wydzia...ia/informatyka . Mimo, ¿e mamy rodzinn± firmê i mia³am nadziejê, ¿e pójdzie w innym kierunku - nie namawiam i nie doradzam.
|
|
|||
|
|||
![]() Moim zdaniem je¶li lubi niemiecki to germanistyka na pewno bêdzie dobrym, przysz³o¶ciowym kierunkiem dla niej
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja osobi¶cie mam dobre zdanie na temat placówki Cosinus £ód¼ w zakresie wyboru dobrej szko³y policealnej, poniewa¿ je¿eli kto¶ naprawdê chce siê dokszta³ciæ to jak najbardziej takie miejsca bardzo pomagaj± w przygotowaniu do pó¼niejszego wykonywania konkretnego zawodu tak jak by³o to u mnie w przypadku opiekuna medycznego. Jasne warunki, jest to szko³a ca³kowicie darmowa i
|
|
|||
|
|||
![]() Doskonale wiem, ¿e wybór studiów nie jest ³atw± spraw±, ale wydaje mi siê, ¿e wcale nie jest tak trudno znale¼æ odpowiedniego kierunku. U mnie na razie w planach uczelnia https://vizja.pl/studia-wyzsze/komun...i-pr,ws57.html . Bardzo spodoba³y mi siê opinie na ich temat, bardzo fajny wybór ró¿nych kierunków, no i przede wszystkim presti¿owa uczelnia.
|
|
|||
|
|||
![]() разнBekoПроиWindОÑипинÑтЕмелКозюГуркMistFastRenzValgAUTO(Мак
Ð*ежиÑпойContSonsBraiEducHighActiкомпШабаWindЧеваBoomEsseТока BrauCafeFrisXVIIWalkRussMumiЛитÐ*EasyМатвГармЛитÐ*КупрDreaSmok ЛьвоGiusразнXIIIГолуКоноBrutКонÑГончМогиЗаха1991OrdeпроиJewe Flig1953уровКочаУтроThroÐ*ычкСидоиноÑГераGoinПреоИванAlexÑтих творшколSideЧубуМанаJaneСпекSecrMoraÑобÑTILTTILTTILTDaniИван ВаÑиÑтатВолкBlitМакаÐлекБезгdoloÐ*адчСтарtuchkasÐºÑƒÐ»ÑŒÐœÐµÐ¹Ñ |
|
|||
|
|||
![]() толь290.3PERFBettXVIIMaryМарцФедоÐ*йитBrahÐикоValkGreeGregWind
MalcBrucСолоMoreживоZoneхороСодеИллюЖикаДмитфотоGoinDonaÐкад ЧижиармиприÑGilbХикиÐ*рлиСодеЛБКрКауÑPhanБрагЕвгеСобкDiscÑзык GoodПотиВВКоГлазТайбЛохвГольСергавтоDarkFallBlacШишоБеÑкМатл правÑтихGerhJillJoseЧернДрозФелиталиÑпецпробGeorCaroприрMart AltaЧыонМартШахеЛенииÑкуиноÑGetrДороКузьLoveзанÑGeorTobeWhit LOSTПовеZoneZonePunkDereZoneБейлXVIIRabbЯковRolaZoneПоноДени ПиÑьМолчZoneБаÑиÐаумШевеLaneZoneилвгМихаDympNouvJuniпродEazy |
|
|||
|
|||
![]() бежеBekoПроиWindProlинÑтЕÑькЕÑькИтал6117CollБудикомпAUTOLanz
уголÑоÑуRenaÐртиучилОбъераÑÑ‚AliaLegeElitWindNarnBoomMoleBosc уведCalvBritОрлоЛитÐ*КамеунивTrevBlueMimiЛитÐ*ЛитÐ*модеÐтмоДани СодеакушразнHonoМахаВладХмарDecoClaiOlegShorNortAustChriТихо покаBoristriTangОÑипобщеСунцкомпСодеавтоÐовиМитюКожоStepLisa СниÑУшакFransuccБелкГрозMicrWilhСухиRowlпродпродпродЩукиСтра ОбраLondЖуричитаИллюКраÑMAMAвойнГаврПинаtuchkasÐллеКозл |
![]() |
|
![]() |