![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Pewnie, że można napisać samemu- jeśli tylko wiesz co i jak. Ja akurat nie miałam do tego głowy i skorzystałam z pomocy Pana Tomaszczyk, który to też z resztą reprezentował mnie na sali. Konkretny, doświadczony i zaangażowany a w kontaktach bardzo przyjazny. Dobrze się z nim współpracuje.
|
|
|||
|
|||
![]() Teoretycznie można, ale ja wolałam żeby wszystko było tak jak trzeba. Dlatego zgłosiłam się do kancelarii adwokackiej Węgłowski w Szczecinie. Pan Łukasz pomógł mi z pozwem, prowadził też moją sprawę rozwodową. Przez to czułam się dużo pewniej i tak to nie był dla mnie dobry czas.
|
|
||||
|
||||
![]() Jasne, że można - nikt nikomu nie zabroni. Jednak taki pozew powinien sprawdzić prawnik.
|
|
|||
|
|||
![]() Tak, masz rację, poza tym ja bym się sama na to nie porwała, jednak rozwód to poważna sprawa i jeśli małżonkowie nie rozstają się w zgodzie to jednak lepiej skorzystać z pomocy adwokata Łukasza Węgłowskiego a on już wszystko poprowadzi wzorowo
|
|
|||
|
|||
![]() Polecam porozmawiać ze specjalistą który pomoże napisać taki pozew - https://www.rozwodznia.pl/ Jeden z lepszych we Wrocławiu.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja stawiam na fachową pomoc prawną. Lubię w czasie problemów poradzić się w Kancelarii Sobczak Maciejewska Zając. Panie mają swoją kancelarie w Łodzi, starają się pomóc w zakresie prawa na wielu płaszczyznach
|
![]() |
|
![]() |