![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Moje dziecko ma dopiero roczek, ale faktycznie - Te Vizja na Okopowej jest polecana przez wielu rodziców i wśród tych rodziców są moim znajomi. Ze szkoły są bardzo zadowoleni, ponieważ zawsze można liczyć na odpowiedni kontakt z nauczycielami i realizację całego programu według rozszerzonego planu. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Mnie cieszy fakt, że w szkole, którą wybrałam są zajęcia rewalidacyjne które wspierają prawidłowy rozwój dziecka. Super to się sprawdza. 

Wszystko o rodzicielstwie w jednym miejscu - http://www.raczkujemy.pl/  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Niepubliczne Liceum Ogólnokształcące nr 6 przy ul. Bacha w Warszawie to szkoła którą warto polecić wybierając LO. Świetne przygotowanie do matury oraz pomoc w wyborze kierunku studiów. Wszystko to jest możliwe dzięki współpracy uczniów  nauczycieli, każdy robi swoje jak najlepiej potrafi. Nie od dziś wiadomo że najważniejsi są ludzi, Ci najlepsi na odpowiednich miejscach w szczególności. 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Ja nie mogłam nigdzie znaleźć książek dla swojej córki. Nie które tytuły są ciężko dostępne. Na innych forach dużo osób polecało ten sklep https://www.taniaksiazka.pl/seria/operon-nasza-szkola wiec tam weszłam i udało się znaleźć to co brakowało. Dobrze że teraz odkryłam takie miejsce 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Najlepiej kierować się opiniami innych o danej placówce edukacyjnej dla dziecka. 

|