![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jeśli nie jesteś gotowa na dziecko, to zabezpieczaj się z partnerem przy stosunkach. A jeśli wpadniecie.. to tylko aborcja farmakologiczna. Aborcja farmakologiczna jest metodą skuteczną w około 97%  

Ważne jest tylko, aby tabletki zamówić w sprawdzonym źródle, na pewno nie z tabletka-poronna.pl bo to oszuści. | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Mysle, ze kazda z mam czuje na jakims etapie mały niepokoj  

to jest zupelnie naturalne, grunt to jak najlepiej sie do tego przygotowac   ja niedługo powitam na swiecie upragnionego maluszka, jakis czas temu podjelismy z mezem tez decyzje o bankowaniu krwi pępowinowej, coraz wiecej rodzin sie na to decyduje, jak dla mnie są to same plusy, zabezpieczenie w razie chorób. Podpisałam juz umowe w Diagnostyka Bank Komórek Macierzystych ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja jeszcze nie czuję się gotowa z moim partnerem na dziecko, dlatego żeby za każdym razem podczas zbliżenia niczego się nie obawiać to zdecydowałam się na antykoncepcję hormonalną. Od kilku miesięcy zabezpieczam się tabletkami vines i jak do tej pory czuję się ok, nie mam żadnych skutków ubocznych itp. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Wiele kobiet sie boi ciąży i porodu 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Akurat strach jest rzeczą naturalną, zwłaszcza gdy jest to pierwsza ciąża. Wiąże się to przede wszystkim z nieznanym, czasem z tym, czy wszystko będzie w porządku, czy dziecko rozwija się prawidłowo, czy będzie się dobrą matką i tak dalej. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jeśli czujecie strach i niepewność przed ciążą, to polecam sobie trochę poczytać na jej temat na stronie internetowej https://www.mustela.pl/mustela-blog/...alendarz-ciazy. Znajdziecie tam fajny kalendarz ciąży, w którym została ona opisana praktycznie tydzień po tygodniu. Możecie stamtąd wyciągnąć sporo wartościowych informacji, które mogą się Wam przydać  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Strach przed ciążą to poważna sprawa, może zabijać całą przyjemność z seksu dlatego ja zastąpiłam prezerwatywy tabletkami vines, teraz nie boję się już że zajdę w nieplanowaną ciąże 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jestem w trudnej sytuacji i szukam pomocy. Czy ktoś tutaj korzystał ze wsparcia serwis z tymi lekami ? Bardzo mi zależy na sprawdzonej opinii. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja najbardziej bałam się tego, że coś może pójść nie tak przez moje schorzenia. Dlatego od samego początku, kiedy zaszłam w ciążę, starałam się wszystko robić tak jak należy i chodzić na wszystkie potrzebne badania. Także chodziłam na badania prenatalne do pani doktor Rozmus-Warcholińskiej w Częstochowie. Dzięki temu szczególnie byłam spokojniejsza. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Jeżeli zastanawiacie się w takim razie jak sobie z tym poradzić, to polecam sprawdzić wskazówki - Mizoprostol ile kosztuje w aptece Mam nadzieję, że z ich pomocą podejmiecie racjonalną decyzję w tym zakresie dla siebie i swojego zdrowia! 

|