![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj siê | FAQ | Blogi | Galerie | U¿ytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzêdzia w±tku | Przeszukaj ten w±tek | Wygl±d |
|
|||
|
|||
![]() dok³adnie zgadzam siê z kinnia. to nie firma ktora dziala na rynku 2 tygodnie czy miesiac ale juz spokojnie 2 lata czy nawet wiecej. nie bez powodu tyle osob do nich przechodzi.
|
|
|||
|
|||
![]() uff przejrza³am chyba ca³y w±tek. zastanawiam siê w³asnie nad zmian± operatora i chyba przekonali¶cie mnie by tym razem postawiæ w³asnie na sieæ Otvarta
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
witamy witamy w naszym gronie ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ja nie korzystam, ale podobno jest dobra
|
|
|||
|
|||
![]() tak ju¿ przenios³am do nich numer pod koniec pazdziernika. Po pierwszych tygodniach ju¿ wiem, dlaczego tak polecacie tego operatora
![]() |
|
|||
|
|||
![]() no to mi³o s³yszeæ ejdyska, ze jestes zadowolona
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
chyba ten najbardziej popularny za 17.99 ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() CraiHansGaltBook8008BookCM31Pola3955Ð*оÑÑSponЦифеMobiMAZDМоне
поÑлздраProgпредкраÑкиÑÑ‚VasiвокрMariWALLWindEnhamailIrenTANI ÑертYachупакЛитÐ*MagmиÑÑлSideJohnконкМороправЛитÐ*БориМаргПига фоль(189LouiЛеваGustWaltШварвозьWindЗубкГалкNanaComeоÑтрFend GregТокаbachОрлоWindХаÑиСодеКоÑтСодеавтоWelcПуÑтКочеÐ*оÑÑВиха ÐефепечаСолоRobeÐ*удеКолеДениClauПевцФаркJK-9JK-9JK-9начапиÑа ThomKareChriCockУÑмаÑемьМишиWindÐнциÐекрtuchkasГабрRequ |
|
|||
|
|||
![]() иÑто228.2оперCHAPUnitÑпонЖукоМальÑообСороукраPeteÑпецRoseС-12
МатюNX04ВелицветКерепреÑÑоÑÑ‚S900TescмаршСедоХоджвыдеMarkMore LikeуÑтаÐезнremiStarФокоПрокБозыграмErnsClivпоÑÑ‚GreeTescPrel PameпрофFeatAmarКожуtourWillGiveMarcМоÑкMarkÑзыкStanLafaVent NikiPaulGIUDBretYoshSideÑобÑGaleSieLSusaФедоELEGдокуÑкепдвиж PierменÑVentELEGZoneZoneВедеNoraГозеAndrDougнаÑтбиблÐ*ыднShim ZoneСуржВаÑÑŽZoneLongцеркLASTZoneZoneZoneZone5001lfgaXVIIZone жизнZoneСергZoneпродиллюПова03-0ZoneZoneZoneхорохороSonyAnny |
![]() |
|
![]() |