![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cześć dziewczyny, poszukuje firmy, która wykonuje pranie tapicerki bielsko. W moim samochodzie są skórzane jasne fotele, to dość wymagające tworzywo. Możecie polecić mi jakieś miejsce lub sposób na załatwienie tej kwestii? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Szukam osoby, która dokładnie wyczyści tapicerkę w samochodzie, który jest antykiem. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Przyznam szczerze, że ja co jakiś czas staram się korzystać z usług profesjonalnej pralni i tym razem postawiłam na pralnia-warszawianka.pl  to miejsce. Polecili mi ich moi znajomi, którzy korzystają z ich pomocy co jakiś czas.  Mam nadzieję, że doczyszczą moje dywany, ponieważ proszą się już one o pomstę do nieba 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Moim zdaniem takie pranie dywanów czy tapicerki raz na jakiś czas to naprawdę dobra rzecz. Samodzielnie w domu przecież nie jesteśmy w stanie dokładnie tego zrobić, trzeba byłoby mieć specjalistyczny sprzęt. Ja osobiście zlecam takie pranie firmie https://warszawa-pranie-dywanow.pl/ursynow/ i jestem bardzo zadowolona, dywany i tapicerki są jak nowe po czyszczeniu 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Wiesz co jest tez taka oferta jak https://www.elevatio.pl/czyszczenie-marmuru.html i chce skorzystac z uslug tej firmy jednak ja wole sie upewnic przed tym wiec zerknijcie i dajcie znac czy w tej cenie faktycznie sie oplaca. Pozdrawiam! 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Od siebie mogę polecić firmę Clis  

Są super   Zajmują się kompleksowym sprzątaniem samochodu : piorą tapicerkę, odkurzają, czyszczą elementy plastikowe i gumowe   Auto po  ich sprzątaniu wygląda w środku jak nowe ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę firmy Pamech, która jest liderem w technologii czyszczenie suchym lodem . Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie. 

|