![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Mam kilka delikatnych rzeczy do wyprania i nie chcê robiæ tego w domu, dlatego chêtnie skorzystam z jaki¶ porad. Mo¿ecie wiecie, gdzie bez problemu wypiorê takie ubrania? Jaka¶ sprawdzona pralnia?
|
|
|||
|
|||
![]() Z tego, co mi wiadomo, to w pralni https://www.pralnia-warszawianka.pl/ zajmuj± siê wszystkimi rodzajami tkanin, a specjalno¶ci± jest pranie dywanów, o których wiemy, ¿e wymagaj± specjalnego podej¶cia. Oprócz czyszczenia dywanów zajmuj± siê praniem garderoby, tkanin delikatnych, a tak¿e sami przyje¿d¿aj± po wszystkie rzeczy. Sprawd¼, je¿eli masz problem z dopraniem uporczywej plamy.
|
|
|||
|
|||
![]() Zachêcamy do skorzystania z naszych profesjonalnych porad dotycz±cych czyszczenia dywanu we³nianego. aby dowiedzieæ siê wiêcej o odpowiednich metodach pielêgnacji i czyszczenia, które pozwol± zachowaæ piêkno i jako¶æ Twojego dywanu na d³ugie lata.
Ostatnio edytowane przez andromeda23 : 16-09-2023 o 12:18. |
|
||||
|
||||
![]() Niestety nie znam ¿adnej takiej pralni.
|
|||
|
|||
![]() Ja tak¿e nie znam tego typu miejsc, jak dot±d pra³am sama, ale nie wykluczam takiej mo¿liwo¶ci. Patrz±c na pralki przemys³owe na stronie LODO https://www.lodo.pl/gastronomia/urza...icze_pralnia/1, ma siê wra¿enie, ¿e pewnie pior± lepiej. Je¶li tak nie jest wyprowad¼cie mnie z b³êdu?
|
|
|||
|
|||
![]() ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт
ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайт ÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтÑайтtuchkasÑайтÑайт |
|
|||
|
|||
![]() инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо |
|
|||
|
|||
![]() инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо |
![]() |
|
![]() |