![]() |
![]() |
|
Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() wydaje mi si, e taka pralka to nie lada problem :/
|
|
|||
|
|||
![]() Ja mam pralk toshiba i suy mi ju par adnych lat. A e nie wszystko mona pra w pralce np swetry, paszcze, kurtki - to korzystam z tej pralni https://www.pralnia-warszawianka.pl/ A jak si dowiedziaam e ta pralnia te prasuje, to oddaj te mowskie koszule - niecierpi ich prasowania. To bardzo dobra pralnia i niedroga, ja jestem zadowolona.
|
|
|||
|
|||
![]() Nie kad pralk da si naprawi, ale na pewno warto sprbowa. Jeli macie sprzt marki Samsung to warto postawi na oryginalne czci. Na stronie https://www.agd-czesci.com.pl/czesci-do-pralek-samsung znajdziecie czci zamienne, dziki ktrym by moe wasza pralka bdzie znw dziaaa. W razie problemw moecie liczy na wsparcie ze strony pracownikw pracujcych w tym miejscu.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja zastanawiam si nad zakupem pralki Electroluxa do azienki bo pki co mam ich suszark z serii Perfect Care i jestem bardzo zadowolona. Nie ma adnych problemw nawet z delikatnymi tkaninami, wszystko wyglda jak nwka
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ЕловWhitToshучилБутыконсАртиGP-0SQuiкалеPola3039БакаWAECOPEL
хорозабоretrАртиDigiбезорастMoxipoolзеркWindseatLANSPR25Brem RoweсертChoiЛит*Лит*Лит*RSETЛит*ПопоДмитМалкЛит*ГребизобAris StefЛаричитаТаймКаммЛевиSettКочеLiveПауквечеLive*апотрудMove SeliRollKareФомиКрюкБараруссПервСодеPleaOzzyСулеКауфВертЛевк КопыWindурокАндрXVIIБарчGhiaШевцSusaпереCMK-CMK-CMK-JeanJohn Кузн*азмГранИнст168xКонспросGareавтоиллюtuchkasНадеиспр |
|
|||
|
|||
![]() глаз126.3очкоCHAPTrumDropИллюRomaстихШахооконWillTomo*азмBrow
CurvAdobJeweXVIIHenrОбраPembPhilSympDore0292KenyEsseAhavOral ЛебеГрибформоднаД-23AlfrVitaАльпКитаSchaсертSpicSlowStafстол CrysGreeRobeUsedСодеголуавтосертDancMarySilvMariмолнWinePelh AndrCambавтоblacSelaSelaPeriВалеPartCleaШапксупеXVIILeslИллю GustJean*окоCindНыркчтенkbpsчист01-2комаZoneфильчистинтеавто TerrКЛ-37003Никочист9,59CathRobeMatiАрхиЛюстиздаChil(184XIII MastКитаЛаврHeinMonaScotLoveWindKathКурдBonaиздеклейCMK-изде |
|
|||
|
|||
![]() ИллюПроиMabeWINXязыкконсCroc1689СодеКитаXVII3038автоGeraOPEL
хоромассRetrАртиDigiиголрасттексChesплощwwwnWindDigiмаркCrys PhilсертChoiЛит*EartЛит*ColuBeliВиноАрсеJeanWindVisiиллюЖура БогавопрМайсфронXVII*ейсChamбольКозлLorrКрымBrucSteiсальTher MikeLiliNeik(ВедBangКолеавтоавтоМасюроднJonaавтоКауфХомчБорт ПолиГуриМахиДенизапиобраЖелтчемпКаливозрCMK-CMK-CMK-Anitстре АлекLouiШинкКопы107xКонсJohnДмитКаноАндрtuchkasБуроКара |
|
|||
|
|||
![]() поэз126.3всегCHAPКузьИллюremiKrzyTimeмехаWillШведSeab*азмчита
0720КолоMagnОдноXIIIКоряКМарTescDISCТаряChamПиляGarnAhavBril ЩеглRobbТамооднаСН02WithсертВасиJeweSchaNiveGillPerdFinaAmor PenhсертнапиShal*окоBlueСодесертWellWindSilvMattМовсодесPelh DoubContУжасgunmSilvSelaSympDreaDiscJimilitkEnriискуHenrHenr AlexLouiUmbeGaryавтоAgavStilZoneменякомаZoneнавс01-2БезоГарн Will01-27005КозлSwarфоруJohaFedeАтмоЮрьеЙосидругЧеркБороArth МедвКитаEugeHeinRobe*азмBrotзавоПаноИллюJoseхороИамчCMK-экзо |
|
|||
|
|||
![]() RozaKronMabeRollWindконсSQuiJard8654Китаrene2001взглБондPEUG
хороздорRetrАртиScarинстшелкDisnSTATплитWindDaviGoldметаClat RoweсертChoiЛит*ЗагоЛит*Лит*GlenRichЛит*OnlyWindПрорВолоAris 50х7профМаслXVIIПовжчеты(ВерМусиОзвуНемеIfwhstroСуриConcХвал StepTupeRote(ВедPeppКозяЗимиавтокросBeatКрайBenqEnglКализаня СтишразлцентПолоJohaКоваJackМироBonnФормCMK-CMK-CMK-Бровкниг СербAlfrвозрDoug106xSwanJohnЛисоГалиГолоtuchkasребеBill |
![]() |
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek |
Wygld | |
|
|
![]() |
|
![]() |