![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() - Dzień dobry sąsiadko. Wczoraj spotkałam pani męża, ale on mnie chyba nie zauważył.
- A tak wspominał o tym. Pogrzeb - wdowa chowa swego męża. Grabarz pyta: - Ile lat miał mąż? - 98. - A pani ile ma? - 97. - To opłaca się pani wracać do domu? Małżeństwo długie stażem. Żona namawia męża na wyjście do restauracji. Ten długo się wzbrania, ale w końcu ulega. Wchodzą do knajpy, na wejściu szatniarz mówi: - Dzień dobry Panie Kaziu Żona: - Ten facet Cię zna? - No co Ty kochanie to jakaś pomyłka. Siadają do stolika, podchodzi kelner: - Panie Kaziu, dla pana to co zwykle? Żona jest oburzona: - Tu Cię jednak znają! - Kochanie, absolutnie, musiał mnie z kimś pomylić! Zbliża się północ, na scenę wychodzi striptizerka, rozbiera się prawie do naga. Prowadzący pyta: - Kto dla naszej lolitki zdejmie majteczki? Cała sala zaczyna skandować: - Panie Kaziu, panie Kaziu!!!! Żona jest wściekła, zgarnęła męża za fraki, wyciągnęła z knajpy, zapakowała do taksówki i po drodze bluzga na niego ile wlezie. Nagle kierowca odwraca się i mówi: - Panie Kaziu, ale takiej brzydkiej i pyskatej k**wy to żeśmy jeszcze nie wieźli... do kremów słoiki Przed ślubem: Ona - Ciał Janek. On - No nareszcie, już tak długo czekam. Ona - Może chcesz żebym poszła? On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna! Ona - Kochasz mnie? On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy. Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś? On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz? Ona - Chcesz mnie pocałować? On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji. Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył? On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem. Ona - Czy mogę Ci zaufać? On - Tak. Ona - Kochanie. Siedem lat po ślubie: Czytajcie od dołu...
|
|||
|
|||
![]() Sprawdźcie sobie stronę https://codziennyhumor.pl/kategoria/kawaly/ , na której znajdziecie najlepszy portal internetowy z kawałami , memami, filmikami i wiele więcej. Ten portal regularnie aktualizuje treści humorystyczne, które skutecznie poprawiają humor.
|
|
||||
|
||||
![]() Doskonałe dajecie tutaj kawały. One są naprawdę doskonałe, jak dla mnie. W moim przekonaniu on esą naprawdę wręcz świetne.
___________________ Tematy licencjatów - Filologia Angielska |
![]() |
|
![]() |