![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Chciałbym Wam polecić serwis Samka , gdzie znajdziecie największy w Polsce portal z ogłoszenia towarzyskie oraz anonsami erotycznymi. Sam korzystałem kilkukrotnie i nigdy nie było żadnego problemu.
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
I tu się zgadzam. Właśnie mi ten stres z obawy przed wpadką bardzo przeszkadza. U ciebie antykoncepcja pomogła rozumiem? |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Pomogła, po mogła i to zdecydowanie. Zupełnie inne podejście do seksu, bez sprawdzania dnia cyklu i myślenia, żeby z prezerwatywą nic się nie wydarzyło. |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
A jaki rodzaj antykoncepcji stosujesz? |
|
|||
|
|||
![]() Ja też nie ukrywam, że bałam się tej wpadki. Czasem to nawet ten cały stres odbierał przyjemność ze współżycia. Dlatego postanowiłam iść do ginekologa i zapytać o antykoncepcję. Zbadał mnie i dobrał dla mnie tabletki vines, czuję się po nich dobrze no i najważniejsze że mam cały czas ochotę na igraszki
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Moją pierwszą antykoncepcją były tabletki dobrane przez ginekologa. A, że organizm je dobrze praktycznie od początku tolerował to cały czas je stosuję i jest w porządku. Pewnie się czuję. |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
No to super jak jest wszystko dobrze. Muszę się zapisać do ginekologa w tej sprawie. A jakie są twoje tabletki? |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Pewnie, zawsze warto się poradzić. A moje tabletki to belara. |
|
|||
|
|||
![]() Jeśli chcesz poeksperymentować to zabawki erotyczne są dobrym wyborem a najlepsze znajdziesz w https://www.najlepszewibratory.pl/ Zabawki erotyczne to nic złego zwłaszcza dla par które są już ze sobą wiele lat i chcą spróbować czegoś nowego. Taki sklep zapewni wam masę nowych doznań a wszystko z dyskretną dostawą i w atrakcyjnych cenach.
|
|
|||
|
|||
![]() Co do sklepów z gadżetami erotycznymi to ja znam ich kilka głównie mogę polecić http://najlepszymasaz.pl/ tą stronę jeżeli interesuje Was masażer prostaty Svakom - wydaje mi się, że w stosunku ceny do jakości to jest to bardzo dobra oferta.
|
![]() |
|
![]() |