![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() a wypożyczacie boxy dachowe czy macie swoje?
|
|
|||
|
|||
![]() Uważam, iż świetnym rozwiązaniem na wszelakie eskapady, jest skorzystanie z oferty firmy Wypożyczalnia boxów . Można tam dzierżawić bagażniki dachowe, czy też uchwyty rowerowe lub belki bazowe. W moim odczuciu, to doskonała oferta dla każdego, kto lubi jeździć na przykład na rowerze.
|
|
|||
|
|||
![]() Nie wiem jak wy, ale ja uważam że nie oplaca się kupować takiego bagażnika - tym bardziej jak korzysta się z niego tylko raz czy dwa razy do roku. Już lepiej zdecydować się na Wypożyczalnia boxów i cieszyć się bagaznikiem najlepszej jakości na sezon.
|
|
|||
|
|||
![]() Może na olx?
|
|
|||
|
|||
![]() Według mnie takich bagażników powinno się szukać na allegro, ponieważ jest tego bardzo dużo. Np. na stronie https://allegro.pl/oferta/bagaznik-d...-13-8892923800 znajdziecie ciekawą ofertę bagażnika dachowego do skody. Jeśli macie taki samochód to na pewno zainteresuje Was ta oferta.
|
|
|||
|
|||
![]() Wszystko zależy jak często i na jak długo planujemy wyjeżdżać na wyjazdy z rowerami. Ja postanowiłem kupić bagażnik rowerowy na hak Thule Velocompact 926. Już byłem na kilku wyjazdach i gdybym wypożyczał zapłaciłbym tyle co kosztował sam bagażnik. Dodatkowo używany bagażnik zawsze można sprzedać, a bagażniki Thule trzymają wartość.
|
![]() |
|
![]() |