![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Jeśli zależy Ci na wysokim poziomie nauczania, wybór warszawskiej uczelni AEH rzeczywiście może okazać się świetnym rozwiązaniem.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja natomiast słyszałam, że wysoki poziom nauczania jest na uczelni https://wseiz.pl/uczelnia/wydzial-ar...two-i-stopnia/ . Kierunek budownictwa wydaje się być dobrym wyborem, gdyż nie będzie problemów ze znalezieniem później pracy
|
|
|||
|
|||
![]() Wybierz takie studia, z którymi możesz powiązać swoją przyszłość. Rzuć okiem na przykład na kierunki studiów dostępne we wspomnianej już AEH w Warszawie. Myślę, że u nich znajdziesz coś dla siebie.
|
|
|||
|
|||
![]() może zastanów się nad tą uczelnią https://www.ssw-sopot.pl/ jestem pewna że znajdziesz tam kierunki które Cię zainteresują, zobacz może warto będzie złożyć podanie
|
|
|||
|
|||
![]() ja w ubiegłym roku papiery złozyłam na Mazowiecką Uczelnię Medyczną w Warszawie, na fizjoterapię. po pierwszym roku nauki mam same pozytywne doświadczenia i czuje, ze wybrałam dobrze i kierunek i uczelnie. MUM to jedna z lepszych uczelni medycznych w stolicy.
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Uczelnia jest rzeczywiście świetna natomiast dodam od siebie, ze to już nie jest MUM tylko Warszawska Akademia Medyczna ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Najlepiej studiować teraz informatykę. To zawsze ma sens w moim przekonaniu. To jest opcja naprawde doskonała teraz.
______________________________________ Praca licencjacka z Pedagogiki |
|
|||
|
|||
![]() Wybór właściwej uczelni to bardzo poważna i ważna decyzja życiowa. Warto więc , podejmując decyzje o wyborze kierunku kierować się swoimi oczekiwaniami, zainteresowaniami ale i perspektywą i możliwościami pracy w tym zawodzie. Uważam, że studia finanse i bankowość warszawa to bardzo perspektywiczny kierunek. Możliwości pracy w bankowości i finansach jest całkiem sporo i cały czas potrzebne są nowe osoby do pracy.
|
![]() |
|
![]() |