![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Czy takie smoczki uspokajające faktycznie działają inaczej niż klasyczne smoczki?
Jak to jest w praktyce? |
|
|||
|
|||
![]() Słyszałam o takich wynalazkach, ale nie miałam okazji przetestować ani też nie znam nikogo, kto by miał takie coś.
W każdym razie tutaj można dokładniej poczytać jak działa taki smoczek uspokajający. Może faktycznie coś w tym jest ![]() Pewnie nie zaszkodzi spróbować. |
|
|||
|
|||
![]() Jeśli chodzi o smoczki to mogę polecić też Beciaszkowo - Smoczek dla dziecka BIBS. Materiał jest w ich przypadku najwyższej jakości, co dla mnie było szczególnie ważne.
|
|
||||
|
||||
![]() Takie smoczki to jest wspaniała sprawa moim zdaniem. Uwielbiam takie rzeczy. To jest po prostu świetne w moim przekonaniu!!! Tak ja to widzę!!!
__________________________________ Wizualna indentyfikacja - Poznań |
|
|||
|
|||
![]() Akurat tak się składa, że ja również od jakiegoś czasu bardzo interesuję się tymi smoczkami i muszę przyznać, że właśnie chcę mojemu dziecko jeden z nich w najbliższym czasie zamówić. Jak nawet widziałam to na pewno w sklepie https://marianek.pl/smoczki-uspokajajace mają ich całkiem spory wybór.
|
![]() |
|
![]() |