|  |  | |
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |  | |
| 
 | |||
| 
 | |||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
|  | 
|  | Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Jak przygotowac sie do porodu? Jak przygotowac sie do porodu? co bedzie potrzebne do szpitala? co kupic? | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Może warto wybrać się do szkoły rodzenia. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   no szkola rodzenia na pewno fajna opcja   duzo sie mozna nauczyc  ja rodzilam w szpitalu Medicover, bardzo sie stresowalam a okazalo sie, ze niepotrzebnie  dostalam znieczulenie, poród szybki, dzieciatko zdrowe  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Polecam zainteresować się ofertą szkół rodzenia. To może być dobry pomysł! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Już po samym porodzie to ja miałam takie specjalne jednorazowe majteczki, takie przewiewne i bardziej higieniczne. A, że bardzo mnie tam na dole bolało jeśli chodzi o pochwę to lekarz zalecił takie specjalne globulki cicatridina na szybsze gojenie. Wyciągi z ziół i kwas hialuronowy w składzie skutecznie działają. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Cytat: 
 Ja też tam rodziłam i chodziłam do ich szkoły rodzenia. <3 bardzo każdej babeczce polecam! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Pamiętam swoje porody, nie da się dokładnie na wszystko przygotować. Nie ma znaczenia czy to Twój pierwszy poród czy może trzeci czy czwarty. Zobaczcie sobie jak wygląda cesarskie cięcie i co warto wiedzieć o takim porodzie https://mamabezrecepty.pl/cesarka-czyli-porod-inaczej/ . Ja raz rodziłam naturalnie, raz miałam właśnie cesarkę. Oba porody są tak samo ważne i nie można powiedzieć który jest łatwiejszy dla mamy czy dla dziecka. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Z pewnością nie da się być przygotowanym na każdą ewentualność, ale myslę, że największą pewność jeśli chodzi o jak najlepsze przygotowanie do porodu jest właśnie do szkoły rodzenia. Zanim urodziłam swoją córeczkę zapisałam się do jednej z takich szkół w moim mieście (https://www.cmryska.pl/bezplatna-szk...w-bialymstoku/) i nauczyłam się jak świadomie przeżyć swój poród. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Zgadzam się. Dobra szkoła rodzenia to jest obecnie rzecz podstawowa!!! ______________________________ Prace magisterskie z Ekonomii | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Najważniejsza jest jednak wyprawka dla mamy . Tutaj dowiecie się jakie rzeczy będą dla was najprzydatniejsze, więc warto tutaj zajrzeć | 
|  | |
|  |