![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() jak to wyglada juz na miejscu? co warto miec z soba spakowane? czego wam brakowalo w szpitalu?
|
|
|||
|
|||
![]() Na pewno na stronie szpitala jest podane dokladne info odnosnie tego, co nalezy ze sobą zabrac
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Myślę, że ważna jest przede wszystkim obecność drugiej osoby.
|
|
||||
|
||||
![]() Poród to jest coś wspaniałego. Uwielbiam patrzeć jak nowe życie przychodi na świat!!
_____________________________ Tematy prac licencjackich z Turystyki i Rekreacji |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
o ja też tam rodziłam, bardzo dobry szpital i w Warszawie chyba lepszej placówki się nie znajdzie |
|
|||
|
|||
![]() Dzięki za polecenia, zawsze to lepiej, jak poleca ktoś z doświadczenia.
|
|
||||
|
||||
![]() Poród może przebiegać w różny sposób, możliwe jest także cesarskie cięcie. Gdyby lekarz zdecydowałby się na taki poród to polecam poczytać na https://mamabezrecepty.pl/cesarka-czyli-porod-inaczej/ czym się taki poród charakteryzuje oraz jak się przygotować
|
|
|||
|
|||
![]() Ja długo przed porodem musiałam leżeć w szpitalu i po porodzie też, mały urodził się 3 tygodnie za wczas, dlatego czekaliśmy aż płucka będą bardziej dojrzałe. Czytałam na https://goldap.org.pl/2021/09/ubezpi...-kiedy-chroni/ o ubezpieczeniu na wypadek pobytu w szpitalu. Szkoda, że sobie wcześniej nie wykupiłam bo bym dostała z polisy pieniądze za ten czas co byłam.
|
|
|||
|
|||
![]() W czasie ciąży wykonujemy różne badania, mama po 35 roku życia na pewno powinna zdecydować się na wykonanie tych prenatalnych. Już po 10 tygodniu ciąży można przeprowadzić test nifty Poznań. Badanie pozwala na wykrycie kilkudziesięciu różnych chorób, jest w pełni nieinwazyjne i bezpieczne zarówno dla mamy jak i dziecka.
|
![]() |
|
![]() |