![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Nie wiem czy słyszeliście o takim zabiegu jak detoks alkoholowy? Wiele osób myśli, że odtrucie jest skierowane wyłącznie dla osób uzależnionych jednak zaleca się go również tym, którym jednorazowo zdarzyło się przesadzić z alkoholem. Znajomy zapisał się na detoks alkoholowy w Głogowie. Przed zabiegiem odbył obowiązkową konsultację medyczną, weryfikującą występowanie wszelkich chorób i dolegliwości. Należy jednak pamiętać, że odtruwanie całkowicie odradza się osobom, które posiadają choroby przewlekłe.
|
|
|||
|
|||
![]() Nigdy nie było ze mną tak źle, że musiałabym przejść jakiś detoks. Ale tak, kac to kiepska sprawa, szczególnie z wiekiem jest coraz gorzej. Dlatego ja przeniosłam się na bezalkoholowe trunki. Jeśli nie wiecie gdzie takie alkohole 0 % kupić to na przykład sklep https://www.bezalkoholove.com/ ma spory wybór.
|
|
|||
|
|||
![]() piję duże ilości wody, aby wypłukać i nawodnić organizm
paleta muszynianki |
|
||||
|
||||
![]() To prawda, że kac potrafi być bardzo uciążliwy. Niestety, z wiekiem nawet te małe ilości alkoholu są w stanie skutkować bardzo złym samopoczuciem na drugi dzień. Na szczęście, istnieją pewne naturalne sposoby na kaca, które opisane są m.in. w tym artykule - https://www.jelonka.com/jak-poradzic...z-kacem-126188. Mowa tutaj o nawadnianiu organizmu i zapewnieniu mu pełnowartościowego posiłku. Pomocnym na kaca może okazać się np. kefir, woda z dodatkiem miodu i cytryny, czy sok z pomidorów, a gdy nasz stan się nie poprawia to istnieje możliwość zamówienia usługi detoksu alkoholowego do domu. Wiedziałyście o tym?
|
|
||||
|
||||
![]() Posiłek spożyty rano może mieć kluczowe znaczenie dla poprawy samopoczucia. Odpowiednie śniadanie na kaca powinno zawierać składniki, które przyspieszają metabolizm alkoholu i stabilizują poziom cukru we krwi.
_______________________ Najlepsze sposoby na kaca - jak szybko wrócić do formy? |
|
||||
|
||||
![]() No właśnie, jak sobie pomóc na drugi dzień?
|
![]() |
|
![]() |