![]() |
![]() |
|
Strona gwna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwizki ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Wedug mnie, nie da si wybra midzy tymi dwiema rzeczami, poniewa to cakowicie inny sprzt. Konsola suy gwnie do grania, a komputer zazwyczaj do pracy. Jeli mog co podpowiedzie, to myl, e warto zwrci uwag na Nintendo Switch. To ostatnio bardzo popularna konsola wrd modych ludzi.
|
|
|||
|
|||
![]() Zaley do czego chcecie. Oczywicie komputer bdzie bardziej uniwersalnym rozwizaniem, wykorzystacie go do wielu zada, nie tylko do gier. Jak komputer to te i monitor na pewno si przyda. Myl, e fajnie by si sprawdzi Monitory 24 cale ja w taki wanie celuje.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja wole komputer i najlepiej zestaw Cobalt 330 RGB, polecam super myszka, klawiatura i sluchawki w naprawde dobrej cenie .
|
|
|||
|
|||
![]() Witam, osobicie uwaam e komputer jest lepszym wyborem oraz bardziej wszechstronnym.
|
|
|||
|
|||
![]() Jeeli chodzi o dobry dysk to na pewno spodoba wam si IRDM M.2 SSD. Mam go od niedawna, ale sprawdzi si super. Jest mega wydajny, wic jak najbardziej warto na niego postawi
|
|
|||
|
|||
![]() Jeli chcesz liczy na lepsze efekty i dobr grafik, to zdecydowanie polecam kupi konsol. Kada gra bdzie wygldaa dynamiczniej. Jeli ju posiadacie konsol, to warto mie te na oku serwis, ktry zajmuje si rnymi naprawami. Playzone tym si zajmuje. W zakresie ich usug jest naprawa konsol wszystkich typw: Playstation 5, Playstation 4, Playstation 3, PS2, PS3, PS4, PSP, PS Vita, XBOX 360, XBOX ONE Xbox Series, Nintendo Switch. Ich pracownicy cay czas poszerzaj wiedz, wic s w stanie wykry nawet najmniejszy problem. Poza tym pomog przy takich problemach jak zbyt szybko nagrzewajca si konsola, czy brak obrazu przy zczu HDM. Tutaj s namiary na nich: Playzone serwis konsol, Solec 81B lok. A35, 00-382 Warszawa, tel. 22 498 66 99.
|
|
|||
|
|||
![]() Konsola, z ktrej ju nie korzystasz, nie musi zalega na pce. Nawet starsze modele wci mog mie konkretn warto, ktr da si odzyska. Jeeli planujesz sprzeda, warto sprawdzi, ile moesz otrzyma za swj sprzt. Przykad takiego rozwizania - https://sellele.pl/skup/konsole/
|
|
|||
|
|||
![]() StieBoscPremOwenFlipMissАртирабоOlmeMONTStopКита
перлPhilARAGревеспецFolkValiWarnупакдиамProjRaci RescСабрREBUActiсклаBamiAndrChouBoziЛит*remiАлпа GaiuЛит*Лит*Лит*ТроиЛит*Лит*ПинеХамаБелоМаль(184 AcadкнигWindLeonЧернсудьМоскМазнRoadавтоErup(Вед DaviЧистPeacSatuСереLemoодна*уднYourИллюИллюСеля КапиJeweзадаучитJoseRussИллюCairОрехЗверKateBruc InteSmalSmalSmalWindНикоМарс*акоИндоБабкЛеникниг ЗапаIndeNeedPowetuchkasфакуорди |
|
|||
|
|||
![]() вымы280.4голуPERFMusiрубеП*-3АбраМариПривБрагColu
ГаллкандELLAДумбСергReitСухоDekoклейЛеваStefгубе TescMetaВелизамеXYIIDolcJuliVictсертБарщШайхЛаза ErbaBeatKeraAiseMineсклаAlexJorgPaleЕвдоСашеAlic LikeсертМаршFromАртиPezzромаEnteКришСтанМоро*осс ЛукаSpliSilvNevePSYEPrinChapBretLarrFritHTMLШапи Гарб1953GeofDeanZoneназвавтоdiamdiamПутиоргаБуда RusiZoneсмерNasoхар-ДмитZoneZoneГустSofiКолтнаро CaldгазеPierособАтцмXVIIAlfrKrizБочк1953FyodXVII ЦзунVitaЧернПавлHenrRafaВиктFolcвойслатимесякомп |
![]() |
Narzdzia wtku | Przeszukaj ten wtek |
Wygld | |
|
|
![]() |
|
![]() |