![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Ten sklep jest super! Kupuję w nim pluszaki dla swoich i dzieci z rodziny i powiem, że każdemu się one bardzo podobają
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Miziu jest super
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Przeczytałam wiele pozytywnych opinii o tym sklepie i okazały się prawdą
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja kupuję maskotki dzieciom w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona. Szybka realizacja zamówienia. Są takie słodkie i miłe w dotyku, aż samemu chce się do nich przytulać.
|
|
|||
|
|||
![]() Polecam zakupy w tym sklepie. My jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi. Duży pluszak w kształcie podłużnego zwierzaka jest świetny. Bardzo miękki, dobrze i solidnie wykonany. Nasze dziecko często używa go także jako poduszki gdy zmęczy się zabawą. Polecam.
|
|
|||
|
|||
![]() Dla nas najpiękniejszym misiem z oferty była panda. Dzieci uwielbiają się nią bawić. Pluszak wygląda tak słodko i jak prawdziwa panda
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Nasza rodzina bardzo lubi oglądać filmy przyrodnicze i dlatego zależało nam by w naszym domu dzieci miały zabawki wyglądające jak prawdziwe zwierzęta. Bardzo urzekła nas oferta miziu. Mają urocze maskotki o kształcie zwierząt afrykańskich. Są miękkie i solidnie wykonane.
|
|
|||
|
|||
![]() Uwielbiam robić zakupy w miziu.pl. Mogę tam znaleźć chyba wszystko nie tylko pluszaki. Co jest dla mnie dużym plusem bo do miasta i większych sklepów trochę mam km. Zamawiałam już kilka razy i zawsze wszystko był ok. Dobra jakość i cena. Jak najbardziej polecam.
|
|
|||
|
|||
![]() Miziu to jak dla mnie jedyny sklep godny polecenia. Mają świetną ofertę pluszaków i nie tylko bo mają też ubranka i akcesoria. Korzystałam już z tego sklepu klika razy i zawsze była terminowa wysyłka. Pluszaki są dobrze wykonane. Nie śmierdzą i nic z nich nie odpada.
|
|
|||
|
|||
![]() Mają bardzo duży wybór świetnych pluszaków. Nasza córeczka lubi zwierzątka bo często jeździ do babci na wieś, tak więc wybór kształtu zabawki był oczywisty. Na miziu mają wiele fajnych misiów, zwierzaków. Polecam serdecznie
![]() |
![]() |
|
![]() |