![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() My zakupiliśmy w miziu pluszaka koalę
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Nasza córeczka uwielbia oglądać bajki dlatego kupiliśmy jej misia Totoro z liściem. Wygląda bardzo słodko. Jest w nim dużo pluszu więc jest bardzo mięciutki.
|
|
|||
|
|||
![]() Zamawiałam w miziu już parę razy pluszaki i powiem, że złego słowa nie mogę powiedzieć. Kupuję je nie tylko moim dzieciom lecz i dzieciom znajomych w prezentach. Są bardzo miłe w dotyku i miękkie więc nie bałam się dać je dzieciom. Materiał dobrej jakości i nie pruje się.
|
|
|||
|
|||
![]() Miziu to jak dla mnie sklep na medal
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Pamiętam jaką ogromną radość sprawiały mi maskotki dlatego postanowiłam, że moje dziecko będzie miało ich dużo. Najlepsze są jak dla mnie te w kształcie zwierząt. Nasza córeczka ma już cały afrykański zwierzyniec
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sklep poleciła mi moja przyjaciółka. Jako ojciec może nie we wszystkim się orientuję ale się staram. Powiem tak, ten sklep jest genialny. Mogę wszystko kupić w jednym miejscu. Dobrej jakości pluszaki, których jest duży wybór. Ubranka też niczego sobie. Generalnie polecam.
|
|
|||
|
|||
![]() Długo szukałam dobrych pluszaków w kształcie zwierząt i w miziu je znalazłam. Jestem zachwycona, a dziecko jeszcze bardziej. Jakość wykonania jest bardzo dobra. Misie są bardzo miękkie i miłe w dotyku.
|
|
|||
|
|||
![]() Sklep miziu jest fantastyczny
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Gorąco polecam ten sklep. Mają fajną ofertę jeśli chodzi o pluszaki. Dobra jakość i cena. Pluszaki mają neutralny zapach więc to duży plus.
|
|
|||
|
|||
![]() Kupiłam w tym sklepie pluszaka chomika
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |