![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Zainteresuj się świadomą pielęgnacją :-) to pozwala znacząco poprawić kondycję włosów i okazuje się, że nie trzeba kupować drogich kosmetyków.
Na razie możesz też doraźnie ogarnąć jakąś dobrą maskę PEH-ową (czyli taką, która zawiera 3 kluczowe składniki odżywcze: proteiny, emolienty i humektanty). Chwilowo spróbuj zrezygnować z silikonów w pielęgnacji - mogą ograniczać wchłanianie się składników odżywczych. |
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
A masz do polecenia jakąś tanią i dobrą maskę PEH? |
|
|||
|
|||
![]() Polecam wypróbować tę maskę: https://www.notino.pl/natura-siberic...ca/p-16062820/
U mnie bardzo ładnie i szybko poprawiła kondycję włosów, a jednocześnie nie była obciążająca. Trzymałam najpierw 3x w tygodniu pół godziny pod czepkiem, ostatnie robię tak raz w tygodniu. Oczywiście każde włosy są inne i czasami trzeba poszukać swojego kosmetyku, ale myślę, że tę warto wypróbować :-) |
|
|||
|
|||
![]() Ooo dzięki <3 Siberika to ma super produkty, więc jestem w stanie uwierzyć, że maska działa
![]() |
|
|||
|
|||
![]() A jakiś pomysł na wypadające włosy? Bo to dość niepokojące
|
|
||||
|
||||
![]() Mam spory problem z suchością włosów i zastanawiam się czy macie może jakieś sposoby na to jak nawilżyć włosy? Stosowałam już mnóstwo odżywek, szamponów i moje włosy nadal są suche i tracę cierpliwość. Pomożecie?
|
|||
|
|||
![]() Jak masz problemu z włosami to zacznij używać naturalnych kosmetyków. Wiadomo że one są lepsze dla włosów i nie niszczą ich naturalnej bariery ochronnej. Ja odkąd tych https://ekodrogeria.pl/wlosy-4 szamponów używam nie mam już żadnych problemów z włosami, wyglądają ładnie i są w dobrej kondycji
|
|
|||
|
|||
![]() Najważniejsza jest pielęgnacja zgodna z potrzebami Twoich włosów. W moim przypadku najlepiej sprawdza się szampon z wyciągiem z rumianku Klorane. Dodatkowo stosuję też lekką, nie obciążającą moich włosów odżywkę.
|
|
|||
|
|||
![]() Najlepiej byłoby przykładowo postawić na odżywki, czy serum. Wszelkie produkty, które zawierają witaminy. A co myślicie o dopinkach? Czy warto przedłużać sobie włosy? Znalazłam sklep remy-hair.pl , który oferuj naturalne włosy do aplikowania na swoje i tak kusi mnie, aby je kupić.
|
|
|||
|
|||
![]() dobre kosmetyki to podstawa. ja bardzo lubię tą serię My Life My Hair z Eveline Cosmetics. kupicie je albo w ich sklepie internetowym albo w drogeriach Hebe
![]() |
![]() |
|
![]() |