![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Jakie kosmetyki najlepiej wybierać do pielęgnacji wrażliwej skóry dziecka?
Możecie polecić coś sensownego? |
|
|||
|
|||
![]() Jeśli masz problem ze znalezieniem czegoś odpowiedniego, to warto będzie wziąć pod uwagę chociażby takie rozwiązania, jakie przewidziano dla atopików.
Zobacz sobie tutaj co to jest emulsja i jak działa. Jestem pewna, że coś takiego sprawdzi się lepiej niż zwykłe kosmetyki, bo nie zawiera składników, które mogą podrażniać czy uczulać. |
|
|||
|
|||
![]() Azs u niemowląt to niestety poważna i częsta choroba, warto wiedzieć jaką pielęgnacje zastosowac w przypadku jej wystapienia. Moim skromnym zdaniem bardzo dobre produkty tego typu oferuje eloderm, a na ich stronie internetowej: http://www.eloderm.pl/emolienty-dla-...s-u-niemowlat/ oprócz dokładnego opisu oferty znajdziesz równiez szereg porad i praktycznych informacji.
|
|
|||
|
|||
![]() Możesz tak jak marzycielkazostendy radzi wziąć pod uwagę atopowe skóry dzieci i pod tym katem dobrać kosmetyki. Ja ze swej strony mogę polecić Sylveco -sa hypoalergiczne.
|
|
|||
|
|||
![]() Też mi się wydaje, że można sięgnąć po emolienty. One są niby wskazane szczególnie jak dziecko ma atopowe zapalenie skóry, ale ogólnie nawilżają, są delikatne, hipoalergiczne, więc na pewno nie zaszkodzą. Sama czasem dolewam córce do kąpieli.
|
![]() |
|
![]() |