![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cześć wszystkim  

szukam pracy jako opiekunka osób starszych w Niemczech. wiem, ze na takim stanowisku zatrudniają w agencji Symeon Dolcevita. Czy warto do nich aplikować ? | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

jeśli pozwolisz to na chwilę przycupnę i też chętnie poczytam. zamierzam się przekwalifikować a mam doświadczenie z pracą z osobami starszymi. chcę też wyjechać, myślałam o Anglii, Holandii albo Niemczech właśnie. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja polecam Symeon Dolcevita  

współpracuję z nimi już od prawie dwóch lat. Dobre zarobki, premie, umowa. Firma bardzo dba o swoich pracowników, stara się im zapewnić bezpieczeństwo i jak najlepszy komfort pracy. | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

bardzo fajnie, ze się odezwałaś  

a powiedz mi proszę czy oni obecnie szukają pracowników ? czy sama muszę zorganizować sobie dojazd tam na miejsce czy jak to wygląda? | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

Tak, z tego co się orientuję to rekrutacja trwa także śmiało się do nich zgłaszaj. I nie martw się o dojazd, oni zapewniają transport ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Raz jeszcze wielkie dzięki za pomoc  

od siebie dodam jeszcze dla innych zainteresowanych, ze ta agencja zatrudnia nie tylko opiekunki osób starszych   jak szukacie pracy stałej czy sezonowej w takich branżach jak rolnictwo, handel czy budownictwo to też warto się do nich zgłaszać ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Pierwsze słysze o tej agencji, a w branży jestem już dłuższy czas... Od kilku miesiecy jeżdże na zlecenia z tą https://nursecare24.pl/ i przyznaje że póki co z nimi pracuje mnie się najlepiej. Jestem w stałym kontakcie z agencją, organizują mi wyjazdy i mam zagwarantowane ubezpieczenie 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

to fakt, jakiś czas temu rozszerzyli profil swojej działalności   i fajnie, bo osoby, które nie działają w branży opieki też mają szansę na fajną pracę za godne stawki. | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Niestety ja nie znam tej firmy więc również nie za bardzo jestem w stanie cokolwiek na jej temat powiedzieć. Jednak jeśli już gdzieś idziemy do pracy to na pewno warto jest wiedzieć jak najwięcej o instrukcjach BHP. Polecam na pewno przeczytanie artykułu https://www.pless.pl/wiadomosci/7259...strukcjach-bhp gdzie właśnie świetnie na ich temat napisano. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Dolce Vita jest godną zaufania firmą na międzynarodowym rynku. vampire survivors 

|