![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

hej hej wszystkim  

planuje niebawem wyjechać do pracy za granicę, interesują mnie państwa Unii Europejskiej. Wiem, ze warto jest szukać dobrych ofert takiej pracy w agencjach. Jakie firmy polecacie ? | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

a jaka praca konkretnie Cię interesuje ? jaka branża ? teraz jest mnóstwo tego typu ofert  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Alternatively, you can work remotely. That's exactly how I make money. And I can even travel. Who cares, I'm investing in cryptocurrency. I recently started investing in BNB. For those who don't know, here is the information, what is BNB https://tradersunion.com/interesting...-binance-coin/. I decided to invest in it, because it is from a well-known exchange and is quite promising. 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

tak na dobrą sprawę sama nie wiem. w sumie nie mam większych oczekiwań mogą to być zbiory owoców czy handel. raczej nie budowlanka  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

ja polecam agencję Symeon Dolcevita  

u nich znajdziesz wiele fajnych ofert i na pracę dorywczą i na stałą. wysokie zarobki, pensje wypłacane na czas. solidna i uczciwa firma ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

wielkie dzięki za namiar, nie kojarze tej firmy ale na pewno poczytam  

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cześć, czy udało się coś znaleźć? Aktualnie planuję zjechać do brata, który mieszka w stolicy Polski  

Czy znacie może jakieś sprawdzone strony, gdzie mogę poszukać pracy? Interesują mnie zarówno stałe oferty zatrudnienia, jak i dorywcze, żeby czegoś się chwycić na początek. Znacie może pośrednika: https://atlaswork.pl/obszar-dzialani...ej-w-warszawie ? | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Przychodzi mi do głowy tylko jedna taka agencja. A mianowicie https://grupaprogres.pl/oferty-pracy/ .  Od 2002 roku pomagają kandydatom znaleźć oferty dopasowane do ich potrzeb. Tak więc mają spore doświadczenie i do tego bardzo dużo rozmaitych ofert pracy. Znajdziesz tam ogłoszenia zarówno krajowe jak i zagraniczne. Tak więc z powodzeniem można wybrać coś dla siebie. 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Jaka praca Cię interesuje? Bardziej fizyczna, czy np. biurowa? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

koniecznie   z tego co wiem to szukają ludzi do pracy także ze znalezieniem odpowiedniej oferty nie powinno być problemów   daj znać, jak już się z nimi skontaktujesz ![]()  |