![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Cześć, szukam specjalisty, który pomoże mi z nawracającymi bólami kręgosłupa. Przez ostatnie miesiące odwiedziłam już wielu lekarzy, ale żaden nie był w stanie mi pomóc. Koleżanka z pracy opowiedziała mi o Pomorskim Rehabilitancie Marcinie Rosadzińskim. Podobno jego schemat, potrafi zdziałać cuda. Słyszeliście o tym? Byliście może kiedyś u Pana Marcina?
|
|
|||
|
|||
![]() Ja też mam bóle kręgosłupa co jakiś czas. Ale to wina tego że ciągle siedzę przed komputerem a to niezdrowe dla kręgosłupa.
____________________ Mikomed Łódź |
|
|||
|
|||
![]() Byłam i mogę polecić. Super specjalista, który skutecznie leczy bóle kręgosłupa. Jego własna metoda leczenia potrafi zdziałać cuda. Polecam.
|
|
|||
|
|||
![]() Najgorzej jak coś boli. A kręgosłup w szczególności, sama coś o tym wiem bo nie raz na bóle w obrębie kręgosłupa już narzekałam. Ale to trzeba zbadać, sprawdzić co się dokładnie dzieje. W takiej klinice jak Carolina Medical Center można zapisać się do specjalistów i sprawdzić odpowiednimi badaniami co z kręgosłupem się dzieje, jeśli jest potrzeba to można tam odbywać rehabilitację, leczą tam także operacyjnie.
|
|
|||
|
|||
![]() A dmso na taki ból pleców? Tutaj jest na przykład w płynie - https://www.izdrowiej.pl/dmso-plyn myślę że warto poczytać na ten temat
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Jest to coś co uprzykrza życie i niekoniecznie szybko przechodzi, a jak już przejdzei to spora szansa, że przy wysiłku problem znowu się pojawi. Najlepiej iść do fizjo jak faktycznie ból utrudnia życie. Przez stronę https://www.medfile.pl/schorzenia/bol-plecow znajdziesz fizjo w swoim mieście, do którego nie będzie trzeba długo czekać na wizytę jak to zwykle bywa.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja proponuję wybrać się do urologa... mnie ból pleców spędzał sen z powiek, a skończyło się na wizycie u urolog Poznań, szybkiej diagnozie i wdrożonym leczeniu... teraz jest już ok, ale wcześniej....
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
narożniki nie są dobrym rozwiązaniem do spania, zwłaszcza jeśli chodzi o kręgosłup. Po rozłożeniu często można odczuwać deski czy inne elementy konstrukcji, co nie sprzyja komfortowemu wypoczynkowi i może powodować ból pleców. W moim przypadku, na dłuższą metę, zmiana łóżka również nie była rozwiązaniem, dlatego sięgnęłam po inne metody. Kiedy zmagałam się z bólem pleców, koleżanka poleciła mi wypróbowanie naturalnych produktów. Poszłam do Konopnej Farmacji w Poznaniu, gdzie doradzono mi kilka produktów, które mogą pomóc w łagodzeniu bólu pleców i ogólnego dyskomfortu. Polecono mi kąpiele w soli z Morza Martwego połączone z olejem konopnym firmy Palacio, a także mocną maść konopną Thermolka Extra. Dodatkowo, zaczęłam stosować olej CBD o stężeniu 5%, który ma działanie przeciwbólowe i przeciwzapalne. Pani w aptece szczegółowo wyjaśniła mi, jak CBD działa na organizm – jest to naturalna substancja, która występuje również w ludzkim ciele. Kannabinoidy, takie jak te zawarte w oleju CBD, stymulują układ endokannabinoidowy, co może pomóc w łagodzeniu bólu, stanów zapalnych oraz napięć mięśniowych. Zaryzykowałam i po tygodniu stosowania tych produktów poczułam ulgę. CBD okazało się dużo bezpieczniejsze niż stosowane wcześniej leki przeciwbólowe, a przede wszystkim naturalne. Mogłam w końcu normalnie funkcjonować, a ból przestał być tak uciążliwy. W moim przypadku zmiana podejścia do leczenia bólu pleców naprawdę zadziałała, a jeśli ktoś śpi na naróżniku i jest niewygodny lub jest bark jest funduszy czy tez miejsca na wygodne łóżko warto sięgnąć po produkty, które wspomagają regenerację kręgosłupa i łagodzą ból, jak olej CBD i inne naturalne rozwiązania. |
|
|||
|
|||
![]() Gdy nie mogłam znaleźć lekarza w swojej okolicy, Halodoctor okazał się świetnym rozwiązaniem. W kilka minut miałam umówioną wizytę, co w normalnych warunkach trwałoby o wiele dłużej. Warto przetestować samemu https://www.halodoctor.pl/schorzenia/bol-plecow
|
![]() |
|
![]() |