![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Warto generalnie wiedzieć co można jeść w okresie ciąży, a czego raczej unikać. Nie wszystko bowiem jest wskazane. Trzeba więc uważać. Na temat buraków tutaj https://puppo.pl/burak-w-ciazy-czy-jest-bezpieczny/ możecie się dowiedzieć. Trzeba zawsze sprawdzać czy dane warzywo, owoc czy inny produkt jest bezpieczny. Należy dbać nie tylko o siebie, ale także o dziecko i jego zdrowie.
|
|
|||
|
|||
![]() Praktycznie całą ciążę musiałam przeleżeć bo była ona zagrożona, na szczęście córka urodziła się zdrowa co jest jednak najważniejsze bo bardzo obawiałam się właśnie o nią
|
|
|||
|
|||
![]() Jestem ciekawa czy wiecie w jaki sposób działają tabletki antykoncepcyjne i jak wpływają na gospodarkę hormonalną kobiet. Jeżeli chcielibyście się tego dowiedzieć, zajrzyjcie na stronę: https://onlinerecepta.pl/tabletki-an...ormonoterapii/ Znajdziecie tutaj wszystkie odpowiedzi dotyczące antykoncepcji, menstruacji itp.
|
|
|||
|
|||
![]() Pamiętaj też o zakupie mleka modyfikowanego. My stosujemy Bebilon z Pronutra Advance i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zawiera niezbędne witaminy, może być też stosowane jako uzupełnienie karmienia piersią jeśli zachodzi potrzeba dokarmiania dziecka. Kupujemy je w aptekach sieci DOZ.
|
|
|||
|
|||
![]() Zobacz sobie test nifty warszawa cena. moim zdaniem warto wykonać to badanie od 10 tc. Dla świętego spokoju. Sama chcę się umówić na test. jest szybki i bezpieczny no i daje takie poczucie spokoju
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Obecnie jestem na etapie kompletowania wyprawki i fajne rzeczy sobie na Ceba znalazłam. Zamawiałam od nich kocyki, ręczniczki, pościele i poduszkę do karmienia. Bardzo fajna jakośc i staranne wykonanie- rzeczy są po prostu piękne;D
|
|
|||
|
|||
![]() Jak już mowa o ciąży, to podczas porodu może się pojawić coś takiego jak makrosomia płodu. To inaczej brak współpracy między matką a płodem, co może doprowadzić do indukcji porodu. Skontaktujcie się ze swoim lekarzem, a on z pewnością wyjaśni wam na czym dokładnie to polega
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
Ja z Ceba mam dla siebie poduche do spania i jestem z niej mega zadowolona- mó totalny must have! ale własnie widziałam te och śliczne kocyki i ręczniczki więc na dniach będę robic kolejne zamówienie;D |
|
|||
|
|||
![]() Z Ceba też mam sporo fajnych rzeczy dla synka. Mają duzy wybór a produkty są starannie i estetycznie uszyte, z przyjemnego i oddychającego materiału.
|
|
|||
|
|||
![]() Jeśli jesteś w ciąży to potrzebujesz świetnej opieki a taką zapewni ci ta placówka onkolmed.pl Mają świetnych specjalistów i wysoki poziom opieki. NA pewno dzięki nim nie będzie żadnych komplikacji z ciążą. Dla osób z stolicy najlepsza placówka.
|
![]() |
|
![]() |