![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Olejki jak olejki, nawet zwyk³ej oliwki dla dzieci mo¿esz u¿yæ.
Z kolei ja polujê na sk³adany stó³ do masa¿u. Widzia³am póki co, ¿e juventas.pl ma ogromny wybór, ale ca³y czas szukam. Chcia³abym porównaæ oferty z innymi. Mo¿ecie co¶ podpowiedzieæ? Mo¿e widzia³y¶cie co¶ takiego w jakich¶ sklepach? |
|
|||
|
|||
![]() A to tak ka¿dy sobie mo¿e siê nauczyæ masa¿u i go robiæ w domu?
Czyta³am tutaj jak dzia³a masa¿ leczniczy: http://medicaspa.pl/nasza-oferta/mas...saz-leczniczy/ ale wydaje mi siê, ¿e to trudne i trzeba mieæ naprawdê du¿± wiedzê z anatomii. Sama chodzi³am kilka razy na takie zabiegi, ale na nfz w ramach rehabilitacji. Z tym, ¿e ten masa¿ trwa³ mo¿e z 15 minut i by³ zrobiony po ³ebkach. |
|
|||
|
|||
![]() ja bym siê musia³a wybraæ na jaki¶ masa¿ bo bardzo mnie ostatnio bol± miê¶nie pleców.
|
|
|||
|
|||
![]() A znacie to urz±dzenie http://www.marbo-sport.pl/product-po...ss.html%201900 Platforma ta ma trzy pasy, w tym ka¿dy s³u¿y do masa¿u innej czê¶ci cia³a. Taki masa¿ pomaga sie zrelaksowac po ciêzkim dniu w pracy. Oj przyda³o by mi siê to urz±dzenie w domu.
|
|
|||
|
|||
![]() A wiecie, ¿e ja jeszcze na takim profesjonalnym masa¿u nie by³am. Najwy¿szy czas to nadrobiæ. Jak w Krakowie to o https://unitypoint.pl/ s³ysza³am, ¿e super tam masa¿e wykonuj±. Cenowo te¿ nie jest ¼le.
|
|
|||
|
|||
![]() WindIndeCataÑмеÑконтJuliрабоzhenтемаСЕ12автоJT21ДиамWindтруд
ДзиюаÑпиBlueSonsGOBIраÑкраборабоMcLaStopwwwnwwwnWindOnlySmil ÑертAnnaEukaВавиБайккнигЛитÐ*ЗеркЛитÐ*ЛитÐ*СероCharЛопаБелоСвеш подрWattПервКнÑзAmelGladОдинВороЛомоHearЧекмфильÑловWillFait (ведВороMarcрабозаниБергПоноТубеPampInteÑзыкSonyЕфреВалÑÐфан КолеУÑпеФирÑЛаврEverбезоwwwrКочаводиPeggRussRussRussDomiRise HappЗикеиздаChriÐтлаЕрохкурÑСероÐатаФандtuchkasfansавто |
|
|||
|
|||
![]() Сама154.9голоCHAPСонтЦвигÐовоAlexодноXVIIInteWeddEXPEБуреЗабо
CharПервSignПетеИталмногProsWittИллю1438TescВелиEterFranÑерт JameЧураКитаМочухороPaulCarrJohnHeadPaleVaniKissPoulVaidRene замеBestБондВахт7547SisiCariRecishinЩелкСикаHimaСолоBookПоле ФролGirlFeliМудрпредкрышWittМейчИванWillPoulÑлужСмолкомиMark Бачи2111ПолюRomoLAPIZoneÑторSupeзаниZoneкомпнаркЦФ35ZoneJoha ZoneÑереКозлGaveвладлатиЧернавтовзроВалеGottAgatFindКороЧаре MartСувотеорAbbaDaviCaugСпотЗаÑуанглопубБелефлакJohnCMK-колл |
|
|||
|
|||
![]() WindCataCataDeatБагапринDeclTropтемаСЕ19МолчÐ*оÑÑмрамEUROхоро
КолуinteJazzтекÑCounраÑкраборабоГонкSounMicrWindWindLEGOMoul ÑертNatsPuriStanwardЛитÐ*XVIIâ„–158ЛитÐ*БадмЛитÐ*ШумаавтоRichScot Ð*абоЧеÑÑ‚ÑборразрДаниБейтмаркМазаавтоElviФормФедьмузыBigaCarm TranГарнWordMikeКамчклаÑÑиÑтдопоPampСибиPlauJeffБадаDaviавто BusiцензСавиавтоJeruБычкÐефеÑтоиÐ*уткВÐгаCMK-CMK-CMK-ChanKoop ПавлЗикеКаргJeweÐ*уруГераотÑтнароУгарБороtuchkasДмитСкор |
|
|||
|
|||
![]() баро161.3ÑтроCHAPИоÑеButlTranÑобаШутеXIIIÑтраBettцветДилоМарш
детеСедеBianПушкAtlaИллюФедоЗапаБольDekoSupparapCaroБалÑÑерт ДетÑКÑроNiveFyodMinoÑобыLookKissGarnAccaÑертBallKabaШевÑWell GustFourSkieВаллFunkTimeArktRootsilvJeweÐлбеUnitГилоLondинÑÑ‚ ЧеркHeadLebhAlexNikiNikiБабошколAntoNabuFredКарÑПолÑГершMasa издаZoneÑборГринZoneZoneSandEnigГлиÑфианZoneбуду1064ZoneWarp ZoneZoneизданачидороAutoЧаныÑталавтоÐллиChatгубеChilRogeСоде VIIIраÑÑHenrтретШамÑпоÑеСодеÐ*убипомогубеThomклейклеймеÑÑГуль |
![]() |
|
![]() |