![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Cytat:
A to prawda ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja również kupowałam na Ceba. Ich desing idealnie trafia w moje gusta <3
|
|
|||
|
|||
![]() Z ceba też mam kilka rzeczy i to prawda, maja mega ładny deisgn i staranne wykonanie więc rzeczy spokojnie posłużą przez dłuższy czas
![]() |
|
|||
|
|||
![]() W przypadku wózka, warto wybrać coś lekkiego i skrętnego. Znalezienie ideału graniczy z cudem, ale warto wziąć pod uwagę Cavoe Osis. To wózek, który idealnie sprawdzi się w mieście, ale dzięki zimowym kołom (które możesz dokupić) da sobie radę w każdym terenie.
|
|
|||
|
|||
![]() A jeśli mleko szukacie dobrego na kolki i alergie pokarmowe to zdecydowanie Bebilon, a w DOZie może kupić go w dobrej cenie, u nas bardzo się sprawdza.
|
|
|||
|
|||
![]() Jeżeli jesteście rodzicami, ktorzy szukają ciekawych porad i wskazówek odnośnie wyprawki to na stronie https://mlodzirodzice.pl/top-5-najle...la-noworodkow/ jest przygotowane wiele fajnych rankingów i porównań. Zerknijcie sobie i dajcie znać co sądzicie na ten temat.
|
|
||||
|
||||
![]() Gdzie kupiliście wózek i łóżeczko?
|
|
|||
|
|||
![]() Śliczne i jakościowo bardzo dobre rzeczy na Ceba sobie znalazłam dla synka
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Pomyśl też o zakupie mleka modyfikowanego. Ja nie karmiłam piersią i od samego początku podawałam dziecku mleko modyfikowane Bebilon AR ProExpert przeciwko ulewaniu. Bardzo dobrze mała je tolerowała, zresztą wciąż je pije. Nie jest to dla mnie żaden problem, z zakupem tego mleka też jest ok, bo w każdej stacjonarnej aptece sieci DOZ można je kupić w dobrej cenie.
|
|
|||
|
|||
![]() W wyprawce obowiązkowo musi znaleźć się porządny wózek. Ja polecam Riko nano pro, bo mi też wpadł ten konkretny model w oko.
|
![]() |
|
![]() |