![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Myślę, że to świetny prezent. Szczególnie dla kogoś kto interesuje się zdrową żywnością.
|
|
|||
|
|||
![]() Jestem całkowitym zwolennikiem wyciskarek do soków. Dzięki temu zawsze z rana możemy mieć pyszny sok ze świeżych owoców. Kupowanie takich produktów.Sprawia że nasze odżywianie jest dużo zdrowsze. Przeglądałem tutaj https://energiazdrowia.pl/pl/searchq...ll/5?url=angel oferty na wyciskarki i już konkretny model mam na oku.
|
|
|||
|
|||
![]() Moim zdaniem lepiej podarować komuś wyciskarkę do soków. Może i jest droższa, ale zdecydowanie lepsza. Soki wyciska powoli, tak by nie zgubiły enzymów i witamin, a do tego na ogół dokładniej eksploatuje owoce i warzywa. Marka Muke ma dobrej jakości produkty w najlepszej cenie na rynku, które w niczym ustępują droższej konkurencji.
|
|
|||
|
|||
![]() Jak ktoś ma tylko czas, żeby robić soki to to jest super, ale ja nawet nie mam czasu, by jedzenie zrobić sobie samej i często zamawiam z Hurry Up Shrimp z Krakowa i powiem szczerze, ze to jedzenie stamtad jest przepyszne. Bardzo mi smakuje.
|
|
|||
|
|||
![]() a próbowaliście dietę sokową?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Tez chciałbym zapytać, jaki jest koszt zakupu takiej sokowirówki?
|
![]() |
|
![]() |