kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > ŻYCIE > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 15-02-2024, 19:55
Bold212 Bold212 is offline
Senior Member

Domyślnie Chip Tuning Poznań

Cześć, chcę zrobić chip tuning mojego auta w Poznaniu. Najbardziej zależy mi na podniesieniu mocy. Znalazłem taką ofertę: https://mmtuning.com.pl/oferta/chiptuning/ . Przed skorzystaniem z ich usług z chęcią poznałbym wasze opinie na ich temat. Z góry dziękuję!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-05-2024, 11:08
vidallubowitz's Avatar
vidallubowitz vidallubowitz is offline
Junior Member

Domyślnie

Nieprofesjonalnie przeprowadzony chip tuning może być źródłem wielu problemów z samochodem. Jeśli nie oddajesz auta w ręce fachowca, narażasz się m.in. na uszkodzenie silnika, awarię systemów wtrysku i doładowania, a nawet możliwość zatrzymania samochodu podczas jazdy.

Stary 07-05-2024, 13:17
ubiks ubiks is offline
Member

Domyślnie

Ogólnie rzecz biorąc, nie miałem okazji korzystać z usług tej firmy, ale miałem przyjemność zrobienia tuningu u https://funwarechiptuning.pl/ i jestem zadowolony z efektów. Ich profesjonalne podejście i wysoka jakość usług sprawiły, że mogę śmiało polecić ich ofertę wszystkim zainteresowanym tuningiem samochodu. Dodatkowo, warto zaznaczyć, że oferują również usługę Naprawy AdBlue Łódź.

Ostatnio edytowane przez ubiks : 07-05-2024 o 13:20.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-02-2025, 07:22
vladsmirnov23 Mężczyzna vladsmirnov23 is offline
Member

Domyślnie

Chcesz obniżyć koszty eksploatacji swojego pojazdu? Usuwanie AdBlue to sprawdzony sposób na pozbycie się zbędnych wydatków! System SCR często generuje usterki, które mogą być bardzo kosztowne. Dzięki naszej usłudze pozbędziesz się problemu raz na zawsze. Wybierz Usuwanie AdBlue i zapomnij o awariach!
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów