Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
||||
|
||||
Co myślicie o depilacji laserowej u facetów?
Hej! Zastanawiam się czy nie namówić swojego faceta na depilację klatki piersiowej i pleców. Jest dość mocno zarośnięty i ja oczywiście kocham go takim jaki jest ale wiecie Jemu z tego co mówił też to trochę przeszkadza. Sam mówi że to jego kompleks. Tylko nie chcę być niedelikatna. No i nie wiem dokładnie jak wygląda taki zabieg i czy jest w pełni bezpieczny
|
|
|||
|
|||
to moze nie sugeruj mu od razu że powinien taki zabieg zrobić tylko zacznij od depilacji nóg chociażby i przejdź delikatnie do innych częsci ciała ;-) taka depilacja jak zgłosicie się do dobrego salonu czy kliniki jest w pełni bezpieczna więc tym nie trzeba się przejmować. no ale trzeba zrobić z 5-6 zabiegów do takiego bardzo dobrego efektu
|
|
||||
|
||||
Mojemu facetowi tez by sie przydalo... Wiecie moze ile to kosztuje? Gdzie cos takiego robią w Kraku?
|
|
|||
|
|||
Jak Kraków to możesz sobie zajrzeć do vesuny, bo oni na pewno coś takiego oferują http://depilacja-laserem-krakow.pl/d...piersiowej.php. Z tego co widzę to klatka kosztuje 350zł za zabieg, a plecy od 250-600. Pewnie zależy jaka powierzchnia
|
|
||||
|
||||
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Będę próbować go jakoś podejść i zacząć temat w takim razie Trzymajcie kciuki
|
|
|||
|
|||
No to trzymamy kciuki. Daj znać jak poszło Tu masz jeszcze ewentualnie trochę więcej informacji o zabiegu i urządzeniu http://vesuna.pl/laseroterapia/laser...ie-owlosienia/. Sama się zastanawiam czy nie zacząć dep;ilacji pach jeszcze przed latem
|
|
||||
|
||||
a wiecie może czy ten zabieg jest bolesny. Jeżeli nie, to będzie mój kolejny argument za
|
|
|||
|
|||
To zależy jaką część ciała się depiluje i jaki ktoś ma próg bólu. Najbardziej bolą chyba jakieś takie delikatne miejsca jak strefa bikini. Wydaje mi się że z klatką piersiową i plecami nie powinno być źle
|
|
|||
|
|||
Ja sama chętnie się depiluje, nawet byłam na depilacji laserowej - depilacja gliwice ale swojemu facetowi bym tego nie zrobila. Facet jednak musi miec troche wlosów gdzieniegdzie :P
|
|
|||
|
|||
depilacja to jeszcze małe piwo, na stronie vesuny mają nawet wybielanie odbytu, to jest dopiero odlot
|