kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > DOM > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 27-02-2024, 21:44
danileigh1400's Avatar
danileigh1400 danileigh1400 is offline
Junior Member

Domyślnie Szukam bloga o elektronice

Cześć wszystkim! Ostatnio zainteresowałem się tematyką elektroniki i chciałbym zgłębić tę dziedzinę poprzez czytanie ciekawych blogów. Czy ktoś może polecić mi jakiś blog o elektronice, który warto śledzić? Zależy mi na treściach zarówno dla początkujących, jak i bardziej zaawansowanych. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-02-2024, 22:03
omar14's Avatar
omar14 omar14 is offline
Junior Member

Domyślnie

Witajcie! Mam świetną propozycję dla wszystkich zainteresowanych elektroniką. Zapraszam do odwiedzenia strony electronicsafterhours.com gdzie znajdziecie bogaty zbiór artykułów, poradników i recenzji związanych z elektroniką. Jest to doskonałe miejsce zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych entuzjastów. Mam nadzieję, że ta witryna okaże się dla Was wartościowym źródłem wiedzy!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-02-2024, 22:49
tonyblaze's Avatar
tonyblaze Mężczyzna tonyblaze is offline
Junior Member

Domyślnie

Dziękuję za rekomendację! Blogi o elektronice mogą być niezwykle pomocne w zdobywaniu nowej wiedzy oraz w rozwoju umiejętności praktycznych. Ważne jest, aby wybierać takie źródła, które są rzetelne i aktualne, dlatego zawsze warto sprawdzić opinie innych użytkowników i recenzje. Mam nadzieję, że znajdę tam wiele inspirujących treści i ciekawych projektów do realizacji!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-09-2024, 20:10
anik anik is offline
Senior Member

Domyślnie

Taki artykuł znalazłam ostatnio https://tspcb.pl/blog/technologia/ja...ych-zastosowan . Nie ukrywam, że mimo że jestem kobietą to też zdarza mi się zaglądać na tego typu blogi bo ciekawi mnie to jak poszczególne elektroniczne urządzenia działają, jak ich budowa wygląda od środka. I zaskakuje mnie, że za ich działanie w dużej mierze odpowiada mała płytka.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów