![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Mam pytanie do tych, którzy mieli okazję używać mrożonych warzyw z firmy Abel – czy zauważyliście różnicę w smaku w porównaniu ze świeżymi produktami? Jak sobie radzą w kuchennych eksperymentach? Chętnie poczytam Wasze doświadczenia z mrożonkami! Myślę, że znacząco mogłoby to poprawić sprawność w gotowaniu w mojej kuchni.
|
|
||||
|
||||
![]() Na szybko można zrobić np. tosty, czy tortille.
|
|
|||
|
|||
![]() Gdy nie mam czasu na gotowanie, to najczęściej zamawiam fast food albo piekę frytki w piekarniku, do tego jakaś sałatka, paluszki rybne i gotowe.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja bardzo lubię gotować
|
|
|||
|
|||
![]() Jeśli chcecie coś zjeść na szybko, to chyba najwygodniej takie jedzenie zamówić na wynos lub z dowozem do domu. Ja preferuję tą drugą opcję, bo jedzenie przychodzi pod moje drzwi, a ja nie muszę się martwić gotowaniem i uzupełnianiem lodówki. Pizzę szybko można zamówić na stronie https://www.tpizza.pl . Bardzo fajna, szybka, no i przede wszystkim wygodna opcja, aby zjeść pizzę z jakimiś ciekawymi dodatkami.
|
|
|||
|
|||
![]() kiedys tak jadlem i roztylem sie tak niewyobrazalnie ze 3 lata zajelo mi wytopienie 40 kg nadwagi w pocie czola treningami kolarskimi a potem biegowymi
|
|||
|
|||
![]() Siemanko. Chciałbym się z Wami podzielić swoim ostatnim odkryciem – blogiem GotujFit.pl . Trafiłem na niego przypadkowo, poszukując zdrowych przepisów, i muszę stwierdzić, że totalnie mnie pochłonął. Blog jest rewelacyjnie redagowany – znajdziecie tam dużo prostych, ale pysznych przepisów na zdrowe dania, które są szybkie i proste w przygotowaniu. Autor naprawdę dba o to, aby jedzenie było nie tylko zdrowe, ale i miało odpowiedni smak. Na dodatek fajnie opisane etapy przygotowania a także piękne zdjęcia, które zachęcają do gotowania. Jeżeli ktoś szuka pomysłów na lekkostrawne, ale pełnowartościowe posiłki, to na pewno znajdzie tam coś dla siebie. Zerknijcie oraz dajcie znać, co myślicie o tej stronie.
|
|
|||
|
|||
![]() jedzenie na szybko to tak naprawde robienie z brzucha smietnika, wysoko przetworzone jedzenie to katastrofa dla naszego zdrowia
|
|||
|
|||
![]() jak sobie z tym radzicie?
|
|
|||
|
|||
![]() Jeśli chodzi o Kraków to w 100% polecam własnie to miejsce https://ckbrowar.pl/
|
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek |
Wygląd | |
|
|
![]() |
|
![]() |