![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Cześć wszystkim!
Planuję remont mieszkania i chcę zamontować ukryte listwy przypodłogowe. Proszę o podzielenie się doświadczeniem i poradami. Jaką stronę lub sklep możecie polecić do zakupu takich listew? I ogólnie, jakie niuanse należy wziąć pod uwagę podczas ich montażu? |
|
|||
|
|||
![]() Świetny wybór co do ukrytych listew przypodłogowych, naprawdę nadają wnętrzu nowoczesnego i eleganckiego wyglądu. Chciałbym polecić stronę https://alu-market.pl/ . Jest to polski sklep internetowy, który specjalizuje się w sprzedaży profili aluminiowych, w tym listew przypodłogowych podtynkowych. Osobiście niedawno remontowałem dom i również szukałem ukrytych listew przypodłogowych. Mają bardzo szeroki asortyment, można wybrać listwy o różnych wysokościach, szerokościach i kolorach, co jest bardzo wygodne dla różnych rozwiązań projektowych. Jakość produktów jest na najwyższym poziomie: aluminium jest mocne, dobrze obrobione, bez zadziorów i niedoskonałości, wygląda bardzo stylowo i schludnie po instalacji.
|
|
|||
|
|||
![]() Cześć, mam ukryte listwy przypodłogowe zainstalowane od sześciu miesięcy, więc mogę podzielić się moim doświadczeniem. Wygląda naprawdę stylowo i nowocześnie. Szczególnie fajne jest to, że nic nie wystaje ani nie przeszkadza podczas sprzątania.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja szukam zwykłych listew, najlepiej białych, ktoś coś?
|
|
|||
|
|||
![]() Zobacz tutaj https://kronosfera.pl/p/wykonczenie-...listwy-mdf,137 Listwy przypodłogowe MDF, idealne do wykończenia podłogi. Zarówno białe, tradycyjne, jak i efektownie frezowane. Nie ma sensu bawić się w jakieś ukryte, jak te wyglądają naprawdę ciekawie.
|
|
|||
|
|||
![]() A skoro już o tym mowa, to jaki klej do listew przypodłogowych jest Waszym zdaniem najlepszy? Planuję remont w mieszkaniu i będzie mi potrzebny taki klej, szukam czegoś dobrego. Może moglibyście mi polecić jakiś produkt?
|
![]() |
|
![]() |