kobiety.net.pl   
Strona g³ówna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Zwi±zki   ¯ycie   Klub  

Wróæ   Klub > DOM > Ogólny
Nazwa u¿ytkownika
Has³o
Zarejestruj siê FAQ Blogi Galerie U¿ytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Przeszukaj ten w±tek Wygl±d
Stary 16-07-2024, 15:35
Mrokus Mê¿czyzna Mrokus is offline
Senior Member

Domy¶lnie Szybka i skuteczna pomoc drogowa w ¦wiêtoch³owicach

Kiedy mój samochód zepsu³ siê w ¦wiêtoch³owicach, by³em zrozpaczony. Na szczê¶cie mia³em zapisany numer do pomocy drogowej ¦wiêtoch³owice. Ju¿ po krótkiej rozmowie z dyspozytorem wiedzia³em, ¿e mogê liczyæ na szybk± i profesjonaln± pomoc. Mechanicy przyjechali na miejsce bardzo szybko i od razu przyst±pili do pracy. Ich wiedza i do¶wiadczenie by³y widoczne na ka¿dym kroku. Dziêki ich interwencji mój samochód zosta³ naprawiony na miejscu, co pozwoli³o mi kontynuowaæ podró¿ bez wiêkszych problemów. Jestem bardzo zadowolony z us³ug pomocy drogowej ¦wiêtoch³owice i polecam j± wszystkim kierowcom. https://www.pomocdrogowamikolow.pl/swietochlowice/
Odpowied¼ z Cytowaniem
Stary 17-07-2024, 12:01
hanna7 hanna7 is offline
Senior Member

Domy¶lnie

Tak naprawdê to nigdy nie wiemy, jaki samochód wynajmujemy lub kupujemy. Moje auto wydawa³o siê byæ ok, a ci±gle siê psuje. Ostatnio pomaga³a mi pomoc drogowa, holowanie 24h na lawecie £owicz i okolice: http://pomocdrogowa.lowicz.pl/ . Polecam Wam ich us³ugi w razie jakiejkolwiek awarii samochodu.
Odpowied¼ z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzêdzia w±tku Przeszukaj ten w±tek
Przeszukaj ten w±tek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygl±d

Zasady pisania postów
Nie Mo¿esz: tworzenie nowych w±tków
Nie Mo¿esz: odpowiadanie na posty
Nie Mo¿esz: wys³anie za³±czników
Nie Mo¿esz: edytowanie swoich postów

vB code jest W³.
U¶mieszkiW³.
kod [IMG] jest W³.
kod HTML jest Wy³.
Skocz do forum

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:51.