![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Spotykamy się po latach na spotkaniu klasowym, jestem organizatorem tego spotkania, myślałam o tym miejscu http://www.palac-wisniewski.pl/by tam wszystko zorganizować, co wy o tym myślicie?
|
|
|||
|
|||
![]() Gdzie jest ten pałac?
|
|
|||
|
|||
![]() spotkanie z klasą w pałacu? Jak dla mnie to trochę sztywno.
|
|
|||
|
|||
![]() Może takie, które będzie związane z waszymi wspomnieniami?
|
|
|||
|
|||
![]() My organizowaliśmy nasze spotkanie w restauracji zaraz koło naszego liceum. Do tego zamawialiśmy zwykłe przekąski oraz alkohol.
___ transport międzynarodowy busy kraków - Compex |
|
|||
|
|||
![]() Spotkanie klasowe po latach w pałacu? Nie sądzisz, że może być trochę za bardzo sztywno? Według mnie powinniście się spotkać w jakimś sentymentalnym miejscu, może gdzieś, gdzie często lubiliście się spotykać. Poza tym chyba na takich spotkaniach każdy chciałbym poczuć się znowu o te kilka lat młodszy i powrócić do lat młodości. Zastanów się nad tym
![]() |
|
|||
|
|||
![]() O, to jest świetny pomysł! Najlepsze miejsce to takie, które budzi nostalgię i wywołuje dobre wspomnienia.
|
|
|||
|
|||
![]() Zawsze dobrze spotkać się na przykład 10-12 lat po zakończeniu liceum. Moja klasa tak zrobiła dwa tygodnie temu i spotkanie było mega.
|
|||
|
|||
![]() My chcieliśmy zrobić spotkanie 10 lat po maturze. No i przyszło jakieś 8 osób. Zawsze to lepsze niż nic.
|
![]() |
|
![]() |