![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Wspaniała podróż! Wycieczka Mozaika Gruzji była dokładnie tym, czego potrzebowałam. Świetna organizacja, ciekawy program, a wieczór z winem był idealnym zwieńczeniem dnia. Cena od 3990 zł i w tym bagaż 23 kg, bezpośredni lot i 100% pewność realizacji. Konsorcjum.pl to najlepszy wybór!
|
|
|||
|
|||
![]() Amadria Park jest super. Ich kompleksy hotelowe robią ogromne wrażenie i są w świetnych lokalizacjach. My chyba wybierzemy się do Chorwacji w przyszłym roku
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Mnie też kusi Chorwacja a po waszych propozycjach to już w ogóle
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() U nas też w planach Sibenik i Amadria Park. Sprawdziłam sporo ofert i ten hotel najbardziej mi odpowiada a Sibenik podobno jest przepiękny.
|
|
|||
|
|||
![]() My chyba też wybierzemy się do Chorwacji i zatrzymamy się w Amadria Park w Sibeniku. Z chęcią zwiedzę to miasto.
|
|
|||
|
|||
![]() U nas też w planach jest Chorwacja a konkretnie Sibenik. Tyle poztywnych rzeczy piszecie o tym mieście, że aż szkoda się tam nie wybrać
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Chorwacja to idealne miejsce na wakacje, a ja zawsze marzę o ładnej opaleniźnie. W tym roku sięgnę po melanotan https://melanotan.biz/ pozwala uzyskać równomierną opaleniznę bez przesadnego opalania się na plaży.
|
![]() |
|
![]() |