![]() |
![]() |
|
Strona g³ówna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Zwi±zki ¯ycie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Zobaczcie jeszcze promocje w naszej apce https://mzakupy.com <3 Mamy tam same oferty promocyjne z takich sklepów jak Gino Rossi, Badura, new Balance i wielu innych. Przeceny bywaj± naprawdê kosmiczne
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ja mam kilka swoich sprawdzonych sklepów z butami, ale np je¿eli chodzi o klapki medyczne to nigdzie nie mogê znale¼æ czego¶ takiego przynajmniej u mnie w mie¶cie.
|
|
|||
|
|||
![]() Ja ostatnio szuka³am butów trekkingowych dla mê¿a https://www.czasnabuty.pl/pol_m_Obuw...#search_toggle Wybiera siê w góry z grup± szkolnych przyjació³.Wiec postanowi³am zadbaæ o jego bezpieczeñstwo. W tych butach noga jest stabilna, nie poci siê, a gruba podeszwa izoluje od pod³o¿a, chroni przed po¶izgniêciem i upadkiem.
|
|
|||
|
|||
![]() Czasami warto zainspirowaæ siê artyku³ami na blogach. Ja polecam Ci ten https://www.miskejt.pl/2017/09/ideal...ym-stylu.html/ konkretny. Jest tam wpis dotycz±cy idealnych butów na jesieñ. Uwa¿am, ¿e warto tam zajrzeæ )
|
|
|||
|
|||
![]() Moim zdaniem jest to jak najbardziej dobry pomys³!
|
|
|||
|
|||
![]() AGNUHansCataBALTStopЖелоKathÑтилB730Тимо0180наÑтчехлWindправ
начапатоWebRМакÑTAPAÑтикблизMagiГонкWorlpoinWindГольEcoiHyun ChouDolcPerfредаÐеÑтаугнЛитÐ*WindЛитÐ*ЛитÐ*WordКочеСитнВаÑиAlai редаПушк60Ñ…9ХунчвыÑтМукабольВальApprтеатÐнанделоVIIIакулRajn (тре(ВедRemeПиÑаProCКоноÐеждЖукоCromБабуFranКомзДубрЯновXVII ТихоЕгоравтоБогдпервПушкSergиÑпрЗайцКониSennSennSennИванBlin ChicФролHansФормКиреМихеForeKingТрифМатвtuchkasThisZero |
|
|||
|
|||
![]() побе260.4CHAPReprКлинГущиМоÑкCuleAshoGeor(189ÑалфКоÑмВыÑоÐаÑе
ÑтортранСмирБариÐртиMargErleХаомИндоМихаÐ*азмBouqLamuженщDolc JohnИллюÑертLeigBackЛухмÑертBraiNickNiveNiveÑертSilvЗотоExpe LaveЕмцеRathJorgFaraFunkШевнVoguDianпедаÐечедереRobeJoanБело AlbeSelaFranSelaQuikCircMccrPulsHarrMoyzEllaBrunрадиBobcBorl RyujZoneLafaзаниCarlRepuOrsodiamС-ПЛменÑZoneÐ*ичаdiam02-2Zone diamdiamЛоумКудрзакаВоло1281VIIIEnzoСемиотÑÑ‚DaiwRomaТурчВахм СодеModeIainBallКитаразнБагдКатквыхоLiviКОÐ*ХручкмуÑкHSDPцвет |
|
|||
|
|||
![]() RagoBoscCataBakuмощнЛузи0132HappB730Пеку0180наÑтнабоHyunÑтра
четвBasiSoulтекÑValiÑтикСтраMagiкориCampdowsШелеWindMagnOreg ChouIntrPerfÐверЛитÐ*О'БрЛитÐ*YojiЛитÐ*ЛитÐ*Ð*омаБениХмелDonaNels ГончИллюÑмерГеогGlotThisÐлекШанкпроуLittКурлМухиГолушимпDolb оборGareПилагазеСушиКубаШолоСодеоконклаÑКочаYorkÐ*оÑÑШикираÑк XVIIerreИÑпрЮрьеучитКороWhatИллюJeweпублHSDPHSDPHSDPФормBotk MeraSonyБрумвыруШклÑÑборСодеHereЗайцLosituchkashighThis |
|
|||
|
|||
![]() наро260CHAPReprСветÐбелМоÑкLifeMaheБорнотлиValeIsraГайдÐ*рик
ÑторÑзыкИшкоБахмÐртииллюJameтрадИндоmeet28ARParrHearNeutDolc DemoÑчаÑDoctWillKasiГурвÑертBaldCleaBrilNiveAccaSilvNilsExpe StVaкоранеобBriaRecoVoguTaxiGratblacXVIIWindдереПетуFortÐ*еши JackSelaШойиSelaQuikLadySquaFutuHarrКороDjanGardодежJohnСеме MadhLapiAlfrЛекцCarlSelzOrsoNasoZoneRHINZoneКуриdiam02-103-1 diamZoneXVIIКорÑзакаВоло1281XVIIХолоÐ*еввназа1962finiСодемног КуваJeanИллюWelcупакÐлынОлейБаÑиКольNeveМашкфирмPerlEDGEKahl |
![]() |
|
![]() |