kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > ZDROWIE > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 29-11-2024, 17:51
rzetelna rzetelna is offline
Senior Member

Domyślnie zespół metaboliczny

Mam nadwagę, otyłość i zdiagnozowany zespół metaboliczny. Szukam skutecznych sposobów na poprawę mojego zdrowia. Czy możecie polecić coś, co może mi pomóc, zwłaszcza w kontekście diety i suplementacji?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-11-2024, 17:51
iza100 iza100 is offline
Senior Member

Domyślnie

Hmm,.. no ja super opinie slysząłam o Sanprobi Super Formula, jest to synbiotyk łączący probiotyki i prebiotyki, może wspierać równowagę mikrobioty jelitowej, co ma wpływ na metabolizm i procesy odchudzania.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-12-2024, 22:52
Rodzynka Rodzynka is offline
Senior Member

Domyślnie

Wiem, że jest problem z dostępnością leku ozempic w ostatnim czasie, ale sama kupuję w DOZie, u nich można kupić od ręki
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 10-12-2024, 10:47
Elen Elen is offline
Senior Member

Domyślnie

Tak, w DOZ jest dobra dostępność Ozempicu, sama niedawno kupowałam, do tego jest w przystępnej cenie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-12-2024, 13:59
Kuleczka258 Kuleczka258 is offline
Senior Member

Domyślnie

Również słyszałam, że ozempik jest dostępny w DOZie, to dobrze, że nie ma już problemów z zakupem.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 19-01-2025, 13:32
bebe456 bebe456 is offline
Senior Member

Domyślnie

Endomina to jedna z nowoczesnych metod leczenia otyłości, oferowana przez Klinikę Mazan. Zabieg ten zyskuje coraz większą popularność ze względu na swoją skuteczność oraz minimalny czas rekonwalescencji. Więcej informacji na ten temat można znaleźć na stronie https://klinika-mazan.pl/endomina/. Endomina to jedno z wielu innowacyjnych rozwiązań, które pozwalają pacjentom na szybszą utratę wagi i poprawę zdrowia.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-01-2025, 14:03
benjaminka benjaminka is offline
Senior Member

Domyślnie

Moje problemy z wagą trwały latami. Mimo diet i ćwiczeń, nie mogłam schudnąć. Postanowiłam udać się do lekarza, który przepisał mi ozempik. To była najlepsza decyzja! Dzięki temu lekowi udało mi się zrzucić kilogramy, a efekty były widoczne już po kilku tygodniach. Co ważne, ozempik można łatwo kupić w dozie, więc dostępność jest ogromnym atutem. Jeżeli nie radzicie sobie sami, warto skonsultować się z lekarzem.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-01-2025, 14:40
Kuleczka258 Kuleczka258 is offline
Senior Member

Domyślnie

Sama jestem na ozempiku i widzę poprawę w swoim samopoczuciu, dobrze, że teraz w DOZie można kupić i jest dostępny.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-01-2025, 23:05
Rodzynka Rodzynka is offline
Senior Member

Domyślnie

Dobrze, że mówisz o tym, że w dozie można kupić Ozempic bez problemu, bo słyszałam, że sporo osób ma problem z zakupem.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-02-2025, 00:34
radosna radosna is offline
Senior Member

Domyślnie

Moja mama ma objawy odwodnienia organizmu i nie wiem, jak ją przekonać do picia wody. Kiedyś to litrami piła, a dziś jakoś nie jest jej po drodze. No i jestem zdania, że dobrym pomysłem będzie dzbanek filtrujący i woda alkaliczna. Czy Waszym zdaniem myślę dobrze?
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów