kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > DOM > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 28-12-2024, 15:07
chacman14 chacman14 is offline
Senior Member

Domyślnie

Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę sprawdzonej wypożyczalnia samochodów Warszawa Best-Rent, która w ofercie posiada najrózniejsze samochody na krótko i długo terminowy wynajem. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-03-2025, 17:17
Mikaela Mikaela is offline
Senior Member

Domyślnie

Jeśli chcesz mieć instalację OZE na lata to wybierz tą hurtownię https://calma.pl/ bo zapewnią nie tylko podzespoły ale i szkolenie z ich montażu. Obecnie stawiaj na magazyny energii i fotowoltaikę a hurtownia daje dostęp do marki Solax, Weco czy Aiko.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary Wczoraj, 09:01
Sartek Mężczyzna Sartek is offline
Member

Domyślnie

Postanowiłem skorzystać z programu Mój Prąd i muszę napisać, że była to naprawdę dobra decyzja! Od jakiegoś czasu myślałem o założeniu fotowoltaiki, ale koszty nieco mnie hamowały. Z pomocą tego dofinansowania udało się wyraźnie obniżyć wydatki oraz szybciej ruszyć z przedsięwzięciem. Cały proces wcale nie był taki straszny, jak wydawało się na starcie. Kilka papierków, odrobina cierpliwości i... gotowe! Obecnie mam własne panele na dachu, wytwarzam własną energię i cieszę się niższymi rachunkami za prąd. Jeśli ktoś z Was myśli o PV, to naprawdę warto zainteresować się takim wsparciem jak dofinansowanie do fotowoltaiki. Bez tego pewnie jeszcze długo bym tylko "myślał" zamiast działać.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów