kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > DOM > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 30-12-2024, 06:23
dorocina's Avatar
dorocina dorocina is offline
Senior Member

Domyślnie Sztachety na ogrodzenie

Hejka, mam dylemat między drewnianymi a metalowymi sztachetami na ogrodzenie. Drewno zawsze kojarzyło mi się z takim ciepłym klimatem, ale trochę się boję, że będzie trzeba je za często konserwować. A z kolei metal wydaje się bardziej praktyczny, ale nie wiem, czy nie wygląda za zimno? Jak myślicie, co lepsze?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-12-2024, 08:55
Olla33 Olla33 is offline
Senior Member

Domyślnie

https://pokrycia.pl/ogrodzenia-html/sztachety-stalowe - metalowe - najlepiej zamawiać u producenta, daję namiar na taką firmę.

pliusy;
nie musisz konserwować
są wytrzymalsze
i wygladają dobrze

Poza tym można zamowić sztachety drewnopodobne Wygladają tak jak naturalne drewno
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-01-2025, 17:00
Gourmet Gourmet is offline
Senior Member

Domyślnie

Czy ogrodzenie panelowe przemysłowe to dobre rozwiązanie do zabezpieczenia terenu firmy? Mam na myśli strefy magazynowe oraz place załadunkowe. Trafiłam na ofertę https://safety.stalmika.com/ i zastanawiam się, jak wygląda ich wytrzymałość i montaż. Czy ktoś z was stosował takie ogrodzenia i może podzielić się swoją opinią? Czy są łatwe w utrzymaniu?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-02-2025, 09:41
turina turina is offline
Senior Member

Domyślnie

Polbram zapewnia ogrodzenia, które łączą w sobie elegancję i trwałość, zapewniając bezpieczeństwo i estetykę w każdym ogrodzie, niezależnie od jego stylu.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 16-02-2025, 15:48
Witkowa Witkowa is offline
Senior Member

Domyślnie

A czy podobają się Wam płoty lamelowe? Moim zdaniem to świetna alternatywa dla tradycyjnych sztachet, bo wyglądają nowocześnie i zapewniają więcej prywatności. Dodatkowo są łatwe w montażu i można je pomalować na dowolny kolor, dopasowując do reszty ogrodu. Sama zastanawiam się nad takim rozwiązaniem i chętnie poznam Wasze opinie
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-03-2025, 09:46
nowa.kamila nowa.kamila is offline
Senior Member

Domyślnie

Osobiście mogę Wam w temacie realizacji ogrodzenia polecić rewelacyjną firmę https://hammerman-tech.de/einzelne-z...-online-kaufen Ich oferta jest bardzo rozbudowana co zdecydowanie pozwoli Wam na wybór opcji najlepszej dla siebie i co ważne zgodnej z Waszymi oczekiwaniami. Ta firma posiada wieloletnie doświadczenie w tym temacie i zatrudnia wykwalifikowanych inżynierów którzy gotowi są zająć się kompleksowo Waszym zleceniem. Ponadto warto również wspomnieć że ta firma pracuje wyłącznie na wysokiej jakości materiałach i dba o każdy szczegół podczas realizacji zamówienia.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów