![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Witam serdecznie,
od jakiegoś czasu rozglądam się za kontem osobistym takim dla studenta . Czy bylibyście w stanie mi pomóc w wyborze banku? Sprawdzałem Sprawdzałem konta studenckie i zastanawiam się nad PKO BP jak uważacie ? |
|
||||
|
||||
![]() Konto dla studenta? Wyłącznie proste oraz darmowe, a co za tym idzie pozwalające na zminimalizowanie wydatków. Oczywiście dostęp do takich nie stanowi żadnego problemu, a nawet wręcz przeciwnie wiele banków oferuje konto dla studentów. Mowa o produktach finansowych skierowanych do konkretnej grupy docelowej.
|
|||
|
|||
![]() @moore4, polecamy PKO Konto dla Młodych - nie pobieramy opłat za prowadzenie rachunku, za kartę (wystarczy tylko dokonać nią 5 dowolnych transakcji w miesiącu) oraz za wypłaty z bankomatów na całym świecie. Szczegóły oferty znajdują się tutaj https://www.pkobp.pl/lps/pko-konto-d...ch/?portal=724. Serdecznie zapraszamy!
|
|
|||
|
|||
![]() Sądzę, że tu najlepiej byłby zapoznać się z ofertami banków i je porównać ze sobą.
|
|
|||
|
|||
![]() Też sądzę, że konto dla studenta najlepiej wybierać przez taką właśnie porównywarkę. Takie porównanie ułatwia poszukiwania i skraca czas na to potrzebny. Ja tylko w taki sposób szukam kont dla siebie. Takie rankingi z miesiąca na miesiąc są aktualizowane i dzięki temu mamy pewność że wybieramy najlepsze.
|
|
|||
|
|||
![]() Opcji jest dużo nawet darmowych.
|
![]() |
|
![]() |