kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > DOM > Wnętrza
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 22-01-2025, 12:29
dschmeler Mężczyzna dschmeler is offline
Junior Member

Miasto: Wrocław
Domyślnie

Przy budowie domu ważne jest dla mnie, by projekt był funkcjonalny i estetyczny. Na stronie https://www.archon.pl/projekty-domow widziałem sporo różnorodnych propozycji, które wyglądają interesująco. Czy ktoś z Was budował dom według projektu z tej strony i może coś powiedzieć o ich jakości?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 24-01-2025, 11:11
iza100 iza100 is offline
Senior Member

Domyślnie

Co jak co, ale styropian elewacyjny 20 to idealne rozwiązanie dla osób poszukujących skutecznej izolacji termicznej. Dzięki doskonałym właściwościom termoizolacyjnym zapewnia ciepło w zimie oraz przyjemny chłód w lecie, co przekłada się na niższe rachunki za ogrzewanie i klimatyzację.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-01-2025, 16:10
slesch1's Avatar
slesch1 slesch1 is offline
Junior Member

Domyślnie

Czy materiały budowlane są w dalszym ciągu tak drogie?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-01-2025, 09:07
dertom122 dertom122 is online now
Senior Member

Domyślnie

Mnie nie tak dawno do gustu przypadła solidna nieruchomość mazury
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-01-2025, 23:38
lenkaa lenkaa is offline
Senior Member

Domyślnie

My ostatnio zastanawiamy się nad pompą ciepła z https://www.aiwa.pl/ Zależy nam na ogrzewaniu które nie będzie wymagało od nas pracy i kupowania opału. Pompa ciepła wydaje nam sie najlepszą opcją. Ktoś z was ma pompę tej marki?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-01-2025, 12:22
Onexna Mężczyzna Onexna is offline
Junior Member

Domyślnie

Podczas planowania budowy domu dowiedziałem się, że niektóre prace wymagają użycia specjalistycznego sprzętu i technik. Zainteresowały mnie usługi wysokościowe, które mogą być potrzebne przy montażu dachów, instalacjach elewacyjnych czy czyszczeniu kominów. Znalazłem stronę https://alpinizmprzemyslowy.pl/, która oferuje takie usługi, ale nie wiem, czy to popularna opcja wśród firm budowlanych. Czy ktoś korzystał z tego typu usług? Jakie są wasze opinie?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-01-2025, 10:58
figa figa is offline
Senior Member

Domyślnie

A czy ktoś z Was zdecydował się może na zakup domu, który został wybudowany dawno temu? My nabyliśmy taką nieruchomość i teraz wiadomo - czeka nas jej generalny remont. I tu mam do Was pytanie jak izolować stare fundamenty by zrobić to najlepiej ? z tego co wiem to marka Bostik ma w swojej ofercie wiele przydatnych do tego typu prac produktów.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 18-02-2025, 11:19
enigma enigma is offline
Senior Member

Domyślnie

Gdańsk ma nową inwestycję, która może zainteresować tych, którzy szukają czegoś wyjątkowego. Atal buduje tam osiedle Zawiślańska Wille Miejskie, czyli mieszkania w stylowych willach blisko plaży w Stogach. Może to być idealna opcja dla kogoś, kto chce mieszkać nad morzem w pięknym otoczeniu.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 21-02-2025, 09:33
dertom122 dertom122 is online now
Senior Member

Domyślnie

Jak dla mnie to bardzo dobry jest króciec do pompy brudnej wody , dodatkowo dostępny jest w atrakcyjnej cenie
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 22-02-2025, 04:18
kasiunia kasiunia is offline
Senior Member

Domyślnie

Uważam ,że wiele prac remontowo budowlanych możemy wykonać własnymi siłami. jeśli czegoś nie wiemy, informacje na ten temat można znaleźć w internecie. Niektóre prace nie wymagają zbyt dużych umiejętności, na przykład jak położyć silikon na płytkach , tego dowiecie się z internetu, znajdziecie nawet filmiki instruktażowe.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów