kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > STYL > Wizaż
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 22-01-2025, 22:16
bareczka bareczka is offline
Senior Member

Domyślnie peruka naturalna - gdzie warto ją kupić?

Hej! Moja mama dzielnie walczy z chorobą nowotworową. Niestety na skutek chemii straciła już niemal wszystkie włosy. Zdecydowała się na zakup peruki. Zależy jej na tym, by była naturalna i jak najbardziej przypominała włosy, które miała. Macie jakieś doświadczenia z perukami naturalnymi? Gdzie można je w ogóle dostać?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 23-01-2025, 22:09
malinka01 malinka01 is offline
Senior Member

Domyślnie

Moja teściowa nosi tylko peruki naturalne. Kiedyś, na krótko, bardzo się*zraziła, bo zaufała firmie, której nie powinna. Później znalazła https://www.peruka.pl/webpage/peruki-naturalne.html i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że zakochała się od pierwszego wejrzenia
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-01-2025, 21:32
Tomilawa Tomilawa is offline
Senior Member

Domyślnie

@malinka01, a Twoja teściowa od razu zamówiła perukę*przez internet, czy najpierw odwiedziła salon? Bo przeglądam stronę i nie wiem, czy dałabym radę kupić*tak z marszu
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 26-01-2025, 22:14
Senior Member

Domyślnie

Przyłączam się*do pytania. Chociaż powiem wam szczerze, ze chyba jednak lepiej zobaczyć je za żywo, bo wiadomo, jak jest z grafikami. Właśnie przeglądam to podesłałaś malinka i powiem szczerze, ze nie wyobrażałam sobie, ze to tak fajnie wyglada!
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-01-2025, 22:03
Senior Member

Domyślnie

Wybrała model SOLE stąd: https://www.peruka.pl/category/peruki-damskie-naturalne. To jest to: https://www.peruka.pl/media/products...?lm=1726507955

Najpierw jednak odwiedziła salon stacjonarny. Pooglądała, porozmawiała z obsługą*(swoją drogą obsługa w salonie była mega) i finalnie kupiła przez internet
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 29-01-2025, 22:37
Tomilawa Tomilawa is offline
Senior Member

Domyślnie

A tak z ciekawości - jak w ogóle pielęgnuje się*taką perukę, żeby zawsze wygląda dobrze?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 30-01-2025, 18:17
Senior Member

Domyślnie

Są specjalne produkty do pielęgnacji peruk naturalnych. Te są*bardzo fajne: https://www.peruka.pl/category/kosmetyki?horizontal. Na długo wystarczą, są łatwe w aplikacji. Mają świetny skład. Nie ma co oszczędzać na perukach, na kosmetykach do nich też nie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 31-01-2025, 22:46
Senior Member

Domyślnie

Dzięki dziewczyny Dzwoniłam tam dzisiaj i wybiorę się*w przyszłym tygodniu z mamą, żeby sobie coś*wybrała. A później pewnie zamówimy przez neta, ale niech sobie najpierw popatrzy, co jej odpowiada najbardziej.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-02-2025, 11:16
Senior Member

Domyślnie

Panie Ci na pewno przypomną, ale pamiętajcie, że przydadzą się specjalne kosmetyki Powodzenia! Odezwij się, jak już*coś się wam uda wybrać.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-02-2025, 07:40
tommchris tommchris is offline
Junior Member

Domyślnie

I like how the article not only delves into the Sprunki current state of affairs but also provides forward-looking insights, making it a valuable resource for anyone interested in the future implications of the discussed topic.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów