kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > DOM > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 27-01-2025, 21:12
AlexBrod AlexBrod is offline
Junior Member

Domyślnie Depilacja laserowa a wiek

Zastanawiam się, czy istnieje ograniczenie wiekowe dla depilacji laserowej? Jak to wpływa na skuteczność procedury? Chciałbym się dowiedzieć, jakie zalecenia eksperci dają młodym ludziom i starszemu pokoleniu. Jeśli wiesz coś więcej na ten temat lub rozmawiałeś już na ten temat ze swoim lekarzem, chętnie poznam Twoją opinię
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-01-2025, 21:54
MrDrevor MrDrevor is offline
Junior Member

Domyślnie

Zawsze zastanawiałam się, w jakim wieku można bezpiecznie rozpocząć depilację laserową. Na stronie https://laserville.com/pl/depilacja-laserowa-bikini/ dowiedziałam się, że zabieg może być skuteczny w każdym wieku, ale nie jest zalecany nastolatkom poniżej 18 roku życia, ponieważ w organizmie nie zaszły jeszcze żadne zmiany hormonalne. W przypadku osób dojrzałych depilacja laserowa również daje doskonałe efekty. Na stronie internetowej znalazłam szczegółowe informacje na temat wpływu wieku na efekt i skuteczność zabiegu. Jeśli Ciebie również interesuje ten temat, polecam zapoznać się z informacjami, dzięki którym dowiesz się, czy depilacja laserowa jest dla Ciebie odpowiednia.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-01-2025, 22:03
Mark1654 Mark1654 is offline
Junior Member

Domyślnie

Depilacja laserowa u kobiet to popularna metoda usuwania niechcianego owłosienia z różnych części ciała. Zabieg charakteryzuje się minimalnym bólem i skutecznością, dzięki czemu jest dobrym wyborem dla kobiet, którym zależy na długotrwałych efektach. Jest to szczególnie wygodne w przypadku wrażliwych miejsc, takich jak okolice bikini i pachy. Okres rekonwalescencji jest minimalny, a efekty utrzymują się przez kilka miesięcy lub nawet lat. Ważne jest, aby dla bezpieczeństwa wybrać wykwalifikowany salon.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 27-01-2025, 22:59
bebe456 bebe456 is offline
Senior Member

Domyślnie

Chyba w każdym wieku można.

__
ładowacz czołowy
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-04-2025, 16:28
jjusti18 jjusti18 is offline
Senior Member

Domyślnie

I super.... Ja też właśnie chcę porządek z moim nogami zrobić i nie tylko na lato, żeby się jakoś prezentować. Właśnie zainteresował mnie gabinet https://epilou.pl/ - ponieważ całkiem korzystną mają ofertę. Tak myślę, że chyba do nich się zgłoszę.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów