kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > STYL > Zakupy
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 24-02-2025, 19:49
admma's Avatar
admma admma is offline
Senior Member

Domyślnie Dwutygodniowe soczewki

Zastanawiam się nad zmianą soczewek na dwutygodniowe i szukam opinii na temat różnych modeli. Do tej pory używałem głównie miesięcznych, ale czasem pod koniec ich użytkowania zaczynam odczuwać suchość oczu i mniejszy komfort. Wiem, że wiele osób poleca jednodniowe, ale to dosyć kosztowna opcja. Przeglądając oferty, natrafiłem na Bioview 2 Week https://kodano.pl/bioview-2-week-6-szt.html i zastanawiam się, czy warto je wypróbować. Czy ktoś miał okazję je nosić? Jak się sprawdzają w dłuższym okresie? A może lepiej wybrać coś innego?
Stary 02-03-2025, 16:01
basiapowel basiapowel is offline
Junior Member

Domyślnie

A czytales o czyms takim jak soczewki stabilnoksztaltne zakladane na noc w ciagu dnia nie musisz miec nic na oczach i widzisz ostro ? Okulisci powszechnie je stosuja w swoich rodzinach (: sam sie dowiedzialem od ojca kolezanki z klasy mojej corki od tego czasu korzystamy nie sa tanie bo kosztuja ponad 2 tys zl ale zaleta jest taka ze zmienia sie je raz na 2-3 lata i w ciagu dnia nie trzeba chodzic ani w soczewkach ani okularach, zaklada sie je tylko na noc.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów