kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > ŻYCIE > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 24-04-2025, 12:32
nowa.kamila nowa.kamila is offline
Senior Member

Domyślnie

W temacie budowy śmiało możecie skorzystać z usług jakie oferuje firma https://kubryn.pl/ Świadczą usługi w zakresie robót ziemnych i transportu ciężarowego oraz wynajmu sprzętu na terenie Łodzi i okolic. Dysponują dużym potencjałem transportowym i maszynowym co w połączeniu z doświadczoną wykwalifikowaną kadrą pracowniczą pozwala im na podejmowanie najbardziej ambitnych zleceń. Jestem pewna że współpraca z nimi będzie układała się wzorowo na każdym etapie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 25-04-2025, 11:29
bartek131 Mężczyzna bartek131 is offline
Senior Member

Domyślnie

Sprawdźcie sobie strone, na której znajdziecie ofertę dewelopera BUDOCOMPLEX, który zajmuje się budowa domów Poznań oraz sprzedażą mieszkań w Poznaniu. Jeżeli jesteście zainteresowani ich ofertą, to wszystkie informacje o niej oraz kontakt znajdziecie na stronie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary Wczoraj, 17:15
Grenlandia Grenlandia is offline
Senior Member

Domyślnie

Ja nie korzystałam z żadnych tych usług, bo jak na razie to nie buduje jeszcze domu niestety Natomiast szukam firmy z okolic Warszawy jak tutaj https://www.dachmur.com.pl/ Korzystał ktoś może ?
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów