![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||

| 	

|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Możecie podpowiedzieć mi dobre urządzenie do gotowania, 

które sprawdzi się i na gotowanie, pieczenie i do smazenia np.? Może jakiś multicooker?  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Multicooker na pewno - one w ogóle w ostatnich czasach robią furorę w polskich domach. 

Dużo się w sieci pisze np o multicookerach Philipsa i Redmonda, te drugie wyglądają tak: ![]() fotka z http://multicooker.pl/katalog/multic...ond_rmc_m4500/ - mają dużą pojemność, gotuje się w nich normalnie, dusi, nawet na parze można masę posiłków przygotować. Już nie wspomnę o kilkudziesięciu programach i o tym jak takie cacko ułatwia życie w kuchni ![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Fajnie sie prezentuje, a do użytku w restauracji to się nada, czy to raczej do użytku domowego? 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

A ja nie wyobrażam sobie mojego życia bez thermomixa mam go już od kilkunastu lat i robię w nim praktycznie wszystko jest dla mnie niezawodny, a najbardziej przydatny jest latem do zup, surówek, koktajli i lodów 

____________________ To chodzi o niskie ceny http://martaozwierzakach.bloog.pl/ widzisz mamy rację! Ostatnio edytowane przez Ultravickie2050 : 26-11-2014 o 16:49.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

No właśnie dzonka, 

do domu multicooker czy thermomix są wymarzone, ale jeśli chodzi o wykorzystanie w gastronomii to nie nadążysz obsługiwać gości ![]() Wtedy już lepsze będą jakieś profi roboty kuchenne jak np z http://www.gastrro.pl/ - typowo zaopatrzenie w sprzęt agd do firm serwujących klientom posiłki.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja dostałam takich na weselu i używam kilka razy w tygodniu. Świetna sprawa 

![]()  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cytat: 

____________________ Chcesz poznać http://mojewnetrza.blog.pl/ wchodź! Ostatnio edytowane przez thefern77 : 27-11-2014 o 16:10.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Multicookera możesz z powodzeniem używać w domu, a ponieważ jest sporo modeli do wyboru o różnych możliwościach, możesz wybrać z łatwością coś, co będzie odpowiadało twoim potrzebom.  

Fajny jest na przykład M90 - najnowszy, z ceramiczną misą. Ogólnie te urządzenia są bardzo łatwe w użyciu, mają czytelny wyświetlacz, a do tego została stworzona specjalna książeczka z przepisami specjalnie na multicooker.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

dla mnie to jest naprawdę uniwersalne cudo 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Ja mam w domu thermomix już prawie od dwudziestu lat, najpierw mieli go moi rodzice i wtedy właśnie zaczęłam uczyć się gotować, kiedy wyprowadziłam sie z domu nie wyobrażałam sobie kuchni bez niego i kupiłam dzięki temu mam codzienne świeże obiady w krótkim czasie 

____________________ Nie spodziawałeś się tego szkolenia hr sprawdź promocja tylko do ?.. Ostatnio edytowane przez Wilma1113 : 02-04-2015 o 14:46.  |