![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Elektroniczna perkusja? Czego to ludzie nie wymyślą...
|
|
|||
|
|||
![]() Elektroniczna perkusja nie jest niczym nadzwyczajnym, tylko ludzie nie zdają sobie sprawy z tego jak często jest ona używana
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Z tego co widzę, to coraz więcej osób robi cuda na szydełku
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Moim hobby jest gra na instrumentach muzycznych... Na dniach chcę kupić pianino i rozpocząć grę na nim, jednakże zupełnie nie wiem, na wybór którego się zdecydować... Czy moglibyście pomóc mi w wyborze? Zobacz jakie pianina ma do zaoferowania sklep PianoStore i powiedzcie, które podoba się Wam najbardziej. Jeszcze zaznaczę, że cena nie gra roli! Z góry dziękuję za pomoc!
|
|
|||
|
|||
![]() Ostatnio nie mam czasu na hobby ponieważ szukam pracy i powiem szczerze, myślałam, że będzie prościej. Ja wiem, że dobzre jest mieć dobzre zrobiona CV no i ja tak zrobiłam korzystałam z https://szybkiecv.pl/ i tam się tak szybko robi CV, ogólnie bardzo fajnie.
|
|
|||
|
|||
![]() A może poszukiwanie pracy stanie się twoim hobby?
|
|
|||
|
|||
![]() Ja uwielbiam podróżować! W te wakacje lecę do Australii i musze wam polecić firmę Taringa Property Management. Dzięki niej znalazłam fajne mieszkanko na ten okres za nieduże pieniądze
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Od niedawna uczę się grac na gitarze, poza tym maluję obrazy, szyję i od czasu do czasu szydełkuję
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Prawdziwy człowiek renesansu
![]() |
![]() |
|
![]() |