![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
||||
|
||||
![]() A ja nie zabraniam grać swoim dzieciom w przeróżne gry. Na komputerze rzadko grają - zresztą razem z mężem rzadko pozwolimy im siadać.
Z to moje chłopaki dostali ostatnio na dzień dziecka od dziadków tablety i grają sobie w gierki na nich ![]() Jest naprawdę wiele fajnych i edukacyjnych gier dla dzieci na androida. Są to na przykład: Howling Mouse czy też Lokomotywa Tutaj możecie sobie poczytać opisy poszczególnych: http://yourapps.info/gry-darmowe-na-androida |
|
||||
|
||||
![]() male dziecko raczej powinno sie bawic zabawkami edukacyjnymi, niz byc uczone siedzenia przy komputerze, w pewnym wieku owszem, mozna je powolutku przyuczane do kontaktu z komputerem, ale w baaardzo ograniczonym zakresie, ja postawilam na tradycyjne zabawki dla dzieci
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Czasy są takie, że nie da się zabronić korzystać z komputera i grać, ale wszystko oczywiście z głową. Należy kontrolować w co dzieciaki grają, tłumaczyć dlaczego w coś im grać nie wolno, uczyć i pokazywać. I oczywiście kontrolować czas spędzony przed komputerem.
|
![]() |
|
![]() |