![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
|||
|
|||
![]() Umiecie je rozróżnić i w sklepie wybieracie tylko jakieś konkretne odmiany?
Ja dopiero niedawno w ogóle przekonałam się do tego owocu. |
|
|||
|
|||
![]() Sama chyba niezbyt je odróżniam. Wiem, że jest takie z zieloną skórką i błyszczące i takie mniejsze z ciemniejszą i matową skórką.
Jakoś nigdy się tym nie interesowałam za bardzo. Tutaj https://hintigo.pl/artykul/awokado-p...-jesc-awokado/ można sobie więcej poczytać. Jak kogoś interesuje, to można tam znaleźć sporo przydatnych informacji kulinarnych i nie tylko. |
|
|||
|
|||
![]() Nie rozróżniam i nie zwracam zazwyczaj uwagi. W zasadzie mało kiedy kupuję warzywa na obiad, najcześciej jedzenie zamawiam, mam sparwdzone miejsce - Margaret we Wrocławiu. Tam jest pyszne, świeże jedzenie.
|
|
||||
|
||||
![]() Może warto byłoby doradzić się w tej kwestii znajomych? Według mnie to może być dość dobre rozwiązanie
![]()
|
|||
|
|||
![]() Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta tradycyjnych wędlin z dziczyzny, to osobiście mogę Wam polecić stronę, gdzie znajdziecie m.in. domowe wędliny . Ciężko w zwykłym sklepie znalezc mięso i wędliny o tak wysokiej jakości, dlatego często korzystam z ich oferty.
|
|
|||
|
|||
![]() wiem, że są różne ale na pewno ich nie potrafię nazwać
|
|||
|
|||
![]() Awokado dla restauracji hurt to produkt, który spełni oczekiwania każdego szefa kuchni. Oferujemy świeże, dojrzałe i wysokiej jakości owoce w korzystnych cenach. Nasze awokado idealnie sprawdza się w potrawach kuchni meksykańskiej i śródziemnomorskiej. Dostarczamy je w optymalnym stadium dojrzałości, gotowe do użycia. Skorzystaj z naszej oferty awokado dla restauracji hurt i zamów już dziś!
|
![]() |
|
![]() |